Saopštenje za javnost Saveza za Srbiju

Objavljeno January 17, 2019 Nema komentara

Saopštenjem za javnost danas se oglasio Savez za Srbiju, odbor u Vranju. U saopštenju se navodi sledeće: “Bahatost lokalne vlasti danas je dostigla vrhunac činjenicom koju su prenele dve partijske lokalne televizije da je više od hiljadu Vranjanaca otputovalo za Beograd, da dočeka predsednika Rusije Vladimira Putina. Pouzdano znamo da je među njima najviše onih koji su ucenjeni poslom da moraju da krenu i protiv svoje volje. To podrazumeva odsustvo sa posla. Zato pitamo:Ko finansira odlazak tih 25 ili 50 autobusa koliko se pominje da ih je otišlo za Beograd?Hoće li oni koji danas zbog ovog izleta nisu radili biti plaćeni za ovaj dan?Koja je svrha toga, izuzev usko stranačka bahata promocija Srpske napredne stranke? Zar iznos od nekoliko miliona dinara za prevoz (verovatno i sendviče) nije mogao biti mudrije upotrebljen, na primer za otvaranje novih radnih mesta, za  lečenje dece ili za sređivanje jadnih bolničkih toaleta?  Mi iz Saveza za Srbiju ogorčeno reagujemo na ovakav bezobrazluk i bahatost lokalne vlasti i smatramo ovaj gest vrhuncem poniženja za one koji su otputovali protiv svoje volje od strane onih koji su organizatori i finansijeri. Duboko verujemo da će građanski protesti koji se šire Srbijom dovesti i do pada ovog krajnje nedemokratskog režima, odnosno do smene najgore lokalne vlasti koju je Vranje ikada imalo. Jer, počelo je, navodi se u saopštenju Saveza za Srbiju.

Trenutno nema komentara u vezi Saopštenje za javnost Saveza za Srbiju. Možda želite da dodate Vaš komentar ?