Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube

Počele operacije u novom Hirurškom bloku

Objavljeno u Društvo

Objavljeno February 11, 2019 Nema komentara


U operacionim salama novog Hiruškog bloka počele su da se rade operacije, I to jedna vrlo zahtevna, uspešno je  izvedena u petak, kada je operisan mladić sa teškom ubodnom ranom, a danas su na programu još 3 operacije, najavila je direktorka ZC u Vranju dr Ljiljana Antić.

Ona je dodala da je zadovoljna organizacijom rada, doktorima I medicinskim osobljem, ali I da je razgovarala sa pacijentima koji su takodje zadovoljni.

“Očekujemo prijem novih lekara I medicinskih sestara, a u medjuvremenu smo raspisali interni konkurs za specijalizacije, gde je komisija nakon bodovanja izabrala 11 lekara koji će otići na specijalizacije, I to su lekari koji rade dugo I koji su svojim radom zaslužili dalje usavršavanje, najavila je direktorka ZC u Vranju. Ona je dodala da odlazak lekara na specijalizacije neće ugroziti funkcionisanje ZC, jer je Ministarstvo zdravlja odobrilo prijem novih 32 lekara I 20 medicinskih sestara.

 O operacijama I novim operacionim salama,na današnjoj konferenciji za novinare, govorio je I upravnik Opšte Bolnice , dr Saša Djordjević , koji je istakao da je veliki uspeh što se vrlo brzo krenulo sa operacijama u novom Hirurškom bloku jer je 6 meseci bilo potrebno da se namontira oprema I da se poveže stari I novi deo. On je ukazao  I na  značaj operacije koja je odradjena u petak, I rekao da se pacijent uspešno oporavlja.

Nema komentara

Trenutno nema komentara u vezi Počele operacije u novom Hirurškom bloku. Možda želite da dodate Vaš komentar ?

Ostavite komentar