Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube

Vučić položio kamen temeljac za izgradnju stanova u Vranju

Objavljeno u Društvo

Objavljeno February 08, 2019 Nema komentara

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić položio je danas u Vranju,  kamen temeljac za izgradnju stanova za pripadnike službi bezbednosti. U Vranju će biti izgradjeno 186 jeftinih stanova u četiri zgrade.

„Počinjemo izgradnju jeftinih stanova i drago mi je što ovde vidim pripadnike vojske i snaga bezbednosti jer će oni svoju budućnost vezati za jug Srbije“, poručio je predsednik Srbije Aleksandar Vučuć. Prema njegovim rečima u Vranju će u prvoj fazi biti izgradjeno 186 jeftinih stanova, a drugoj fazi 198, u celoj Srbiji 8822 stana. „ Ovde u Vranju biće najjeftiniji stanovi, 400 evra po m2“, obećao je predsednik Vučić. „Mi gradimo budućnost, svesni smo da budućnost zavisi od rada i truda. Ne želimo u prošlost gde su uništene fabrike, gde su otimane naše pare, važno je da smo krenuli dalje. Krenuli smo u budućnost i sve što radimo posvećeno je tome, ovo mora biti mesto vredno življenja. Kada Stanovi budu gotovi, kada izgradimo i stanove za mlade ljude koji će ovde živeti i raditi, onda možemo da kažemo da ova zemlja ima bududćnost. Idemo napred i gradimo zemlju našoj deci”, poručio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Nakon govora uz gromoglasan aplauz predsednik Vučić i premijerka Ana Brnabić su istovremenim pritiskom na dugme pokrenuli izgradnju stanova u Vranju i Nišu.

Polaganju kamena temeljca prisustvovali su ministarka za saobraćaj i infrastrukturu Zorana Mihajlović, ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, direktor BIA Bratislav Gašić, državni sekretar Dragan Stevanović, gradonačelnik Vranja dr Slobodan Milenković , kao i brojni gradjani.  

Nema komentara

Trenutno nema komentara u vezi Vučić položio kamen temeljac za izgradnju stanova u Vranju. Možda želite da dodate Vaš komentar ?

Ostavite komentar