Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube

Fizički napad na direktora Vodovoda Gorana Djordjevića i njegovu porodicu

Objavljeno u Hronika

Objavljeno March 15, 2019 Nema komentara

Direktor Vodovoda I sekretar GO SNS-a u Vranju Goran Djordjević napadnut je sinoć u 21h, ispred svoje porodične kuće dok se sa porodicom vraćao iz grada. Povodom ovog nemilog dogadjaja, u prostorijama SNS-a održana je konferencija za novinare, na kojoj se novinarima obratio direktor Vodovoda Goran Djordjević, ispričavši šta se zapravo sinoć desilo.

“Sinoć smo na pragu mog doma, napadnuti ja i moja porodica, kada smo se vraćali iz grada. Nakon što smo izašli iz automobila dvojica maskiranih muškaraca, su nasrnuli na nas metalnim šipkama I najpre su udarili mene gde su me oborili na pod, a onda su napali I moju suprugu I ćerku koje su pokušale da se odbrane”, ispričao je Djordjević.

Prema njegovim rečima supruga je uspela da spreči veći incident pruživši otpor napadačima, gde su oni pobegli automobilom ali je njegova šesnaestogodišnja ćerka, uspela da snimi automobil napadača mobilnim telefonom I taj snimak je predat policiji. Djordjević se zahvalio policijskim organima kao I osoblju Hirurškog bloka gde mu je sinoć ukazana lekarska pomoć.

Njegova supruga, takodje je zadobila brojne modrice a maloletna ćerka je nakon napada gde su je nepoznati napadači vukli za kosu, preživela stress kao I ostali članovi porodice.  Direktor Vodovoda Goran Djordjević kaže da nema neprijatelje I da nikome nije naudio u ovom gradu, I zato se ne plaši za svoju bezbednost. 

Predsednik GO SNS-a u Vranju I narodni poslanik Slaviša Bulatović ocenio je fizički napad na Gorana Djordjevića kao napad na stranku I politiku koju ova stranka sprovodi u gradu I državi.

“Od pojedinih medija je  čelnicima stranke nacrtana meta na čelu I zato pozivam sve medije da korektno izveštavaju. Mi ne želimo nasilje, želimo pristojnu I modernu Srbiju, a spremni smo na svaku kritiku”, rekao je Bulatović na današnjoj konferenciji I dodao da veruje da će policija brzo pronaći počinioce ovog zločina.

 

Nema komentara

Trenutno nema komentara u vezi Fizički napad na direktora Vodovoda Gorana Djordjevića i njegovu porodicu. Možda želite da dodate Vaš komentar ?

Ostavite komentar