Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube

GO SNS-a u Vranju pružio podršku predsedniku Aleksandru Vučiću

Objavljeno u Uncategorized

Objavljeno March 18, 2019 Nema komentara

Nakon upada demonstranata i dela opozicije u zgradu RTS-a I jučerašnjih dešavanja ispred Predsedništva, GO SNS-a u Vranju, pružio je podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću. Tim povodom danas je održana i konferencija za novinare, na kojoj je predsednik vranjskih naprednjaka i narodni poslanik Slaviša Bulatović podsetio da su dolaskom Aleksandra Vučića u Srbiji počele da se dešavaju pozitivne stvari o kojima predhodna vlast nije razmišljala.

„Promenjen je odnos države prema jugu Srbije, a dokaz za to su i brojni projekti koji se danas realizuju u Vranju. Najavljen je dolazak investitora koji će otvoriti nova radna mesta ali to nekome očigledno smeta, i nakon jučerašnjih dešava verujem da će i taj investitor dobro da razmisli o svom dolasku, ali mi verujemo Aleksandru Vučiću. Teška je situacija ali je bila još teža pre dolaska Vučića, i ako neko može da radi bolje od njega onda to treba i da dokaže na izborima a ne nasiljem, koje većina u Srbiji osudjuje“, rekao je Bulatović. On je dodao i da svi dobro znamo ko je Boško Obradović, da je to čovek koji je tukao ženu  u izbornoj komisiji, napao kolegu Aleksandra Martinovića, kao i Maju Gojković. „Dragan Djilas je oteo 500 miliona evra, a Jeremić je od sponzora dobio 7 miliona evra a onda je juče sa skupocenim satom komandovao ljudima“, ocenio je predsednik vranjskih naprednjaka. Na kraju svog izlaganja narodni poslanik Slaviša Bulatović zahvalio se članstvu stranke, na podršci koju su uputili predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

Gradonačelnik Vranja dr Slobodan Milenković podsetio je na projekte koji se realizuju u našem gradu zahvaljujući podršci države. „Srbija je bila pred bankrotom, a danas je ekonomski stabilna, i zato možemo da realizujemo brojne projekte. Prema mojoj računici vrednost projekata koji su ovde realizovani i onih koji se tek realizuju je 30 miliona evra. Medju njima su izgradnja kolektora i fabrike za pričišćavanje vode, izgradnja obilaznice, putnog pravca Kriva Feja- Gornja Ljubata, rekonstrukcija ulice Bore Stakovića koja će se raditi ove godine, izgradnja stanova, završetak pozorišta i bioskopske sale, obnova železničke pruge , izgradnja Hirurškog bolka i obnova starog dela bolnice, a u narednom periodu očekujemo još veću podršku države, istakao je Milenković.

Direktor Elektrodistribucije u Vranju Goran Nikolić kaže da  su izgradnji autoputa predhodile brojen aktivnosti ovog preduzeća. “Radi se projekat vrednosti 4,5 miliona evra koji se odnosi na izgradnju trafostanice u Mominom Kamenu, sa pratećom infrastrukturom u Vladičinom Hanu, gde se otvaraju mogućnosti za bolju snabdevenost električnom energijom bez prekida”, rekao je Nikolić.

Na kraju konferencije predsednik GO SNS-a Slaviša Bulatović poručio je da je napad na novinare koji se dogodio, napad na državu, I da nasilje niko ne podržava. “Gradjani treba da znaju da iza ovoga stoji deo opozicije, jer postoje I oni koji učestvuju u radu Skupštine Srbije I osudjuju ovakvo ponašanje”, ocenio je Bulatović.

Nema komentara

Trenutno nema komentara u vezi GO SNS-a u Vranju pružio podršku predsedniku Aleksandru Vučiću. Možda želite da dodate Vaš komentar ?

Ostavite komentar