Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube

Neodgovorno ponašanje opozicionih odbornika

Objavljeno u Politika

Objavljeno March 11, 2019 Nema komentara

Šefovi odbornickih grupa koje čine lokalnu vlast u Vranju, nakon napuštanja sednice lokalnog parlamenta od strane opozicionih odbornika, ocenili su njihovo ponašanje kao neodgovorno.

Šef odborničke grupe Srpske napredne stranke u Skupštini grada Vranja Goran Nikolić izjavio je da mu nisu jasni motivi za napuštanje gradskog parlamenta odbornika opozicije, u momentu kada se donosi Poslovnik koji je “povoljniji po njih i omogućava svakom odborniku, a ne samo šefu odborničke grupe pravo da ukaže na povredu poslovnika”. Razlog nije ono što su naveli , već je to nalog iz Beograda ili sa zapada od njihovih finansijera, rekao je Nikolić. 

Dejan Manić šef odbornicke grupe JS, rekao je da su sve odbornike birali građani Vranja da zastupaju njihove interese, da se bore za njih i doprinesu njihovom boljem životu, I das u ovim potezom opozicije oštećeni gradjani koji su glasali za ove stranke.

Srdjan Dekić šef odborničke grupe SPS-a istakao je danas da su oni glasali za Poslovnik koji je I usvojen na današnjoj sednici Skupštine, jer donosi veća prava svim odbornicima. 

Dejan Tričković predsednik Skupštine grada Vranja, kaže da je pogodjen neistinama koje su izneli opozicioni odbornici, rekavši da se uvek do sada prema svim odbornicima odnosio korektno, sa poštovanjem I uvažavanjem, I dodao da veruje da će se odbornici opozicije vrlo brzo vratiti da učestvuju u radu Skupštine.

 

Nema komentara

Trenutno nema komentara u vezi Neodgovorno ponašanje opozicionih odbornika. Možda želite da dodate Vaš komentar ?

Ostavite komentar