Saopstenje GO SNS u Vranju

Objavljeno March 13, 2019 Nema komentara

Povodom saopštenja Demokratske stranke u Vranju, ili barem onoga što je ostalo od nje Gradski odbor Srpske napredne stranke izdaje sledeće saopštenje:

Sa nevericom konstatujemo da ja poslednje saopštenje Demokratske stranke jedan zaista bedan pokušaj komercijalizacije ubijenog premijera u kontekstu kvazi građanskih protesta koji se dešavaju u našem gradu.

Nemojte da lažete da vi podržavate proteste 1 od 5 miliona. Što ne budete iskreni i kažete građanima da ih vi organizujete? Zašto se krijete? Nije vas valjda sramota vaše vladavine, koja je ostala upamćena po pljačkaškim privatizacijama i ekonomskom uništavanju Srbije? Gospodo demokrate lažima i mržnjom ne možete ubediti građane da im želite dobro.

Nemojte nama da pričate kako je građanima danas i kako su nam potrebna nova radna mesta. Pa od vašeg odlaska sa vlasti u Srbiji je otvoreno skoro 200 novih fabrika. Da li znate šta to znači? To znači da ste i više od tog broja vi uništili i zatvorili dok ste bili na vlasti, kaže se u saopštenju GrO SNS u Vranju.

Da li znate koliko je kilometara auto puteva i puteva izgrađeno od kada niste više ni blizu parama građana Srbije? A jedini putevi koje ste vi gradili su bili putevi do vaših džepova i tekućih računa, koje ste dobro napunili.
Možda treba da vas pitamo koliko je škola i bolnica izgrađeno i rekonstruisano. Koliko je ….

A što se tiče vanparlamentarne borbe koju pominjete, verujte čeka vas duga vanparlamentarna borba. Napuštanje lokalne skupštine je još jedan pucanj u prazno i dokaz vaše dezorijentisanosti kao opozicije.

Gospodo demokrate i posle toliko godina od ubistva tadašnjeg premijera Zorana Đinđića, vi, njegovi politički unučići, ga i dan-danas ubijate i sahranjujete. Svojim nazovi političkim delovanjem ne dajete mu da počiva ni na onom svetu, već ga opijeni mržnjom i lažima svakodnevno prevrćete u grobu, stoji u saopštenju GrO SNS u Vranju.

Trenutno nema komentara u vezi Saopstenje GO SNS u Vranju. Možda želite da dodate Vaš komentar ?