Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube

GO SRS u Vranju predlaže prof. dr Vojislava Šešelja za predsednika stranke

Objavljeno u Politika

Objavljeno April 08, 2019 Nema komentara

Gradski odbor Srpske radikalne stranke u Vranju je na sednici održanoj u subotu, 6. aprila 2019. godine doneo odluku da Desetom kongresu Srpske radikalne stranke, koji je zakazan za 04. maj 2019. godine predloži prof. dr Vojislava Šešelja za predsednika stranke.Kongres Srpske radikalne stranke održava se svake četvrte godine i tom prilikom se bira predsednik stranke.

Gradski odbor Srpske radikalne stranke u Vranju pruža bezrezervnu podršku prof. dr Vojislavu Šešelju i njegovom višedecenijskom doslednom političkom delovanju. Srpska radikalna stranka je istinska patriotska politička partija sa jasnom ideologijom srpskog nacionalizma, a dr Šešelj se nalazi na njenom čelu od osnivanja. Pred tribunalom u Hagu je pokazao čitavom svetu kako se brane interesi Srbije i srpskog naroda.Ovu odluku Gradski odbor Srpske radikalne stranke u Vranju  je doneo jednoglasno.U junu 2018. Narodna Skupština Republike Srbije usvojila je Zakon o pojednostavljenom radnom angažovanju na sezonskim poslovima u određenim delatnostima, koji je počeo da se primenjuje u januaru ove godine. Zakon uređuje pojednostavljen način radnog angažovanja i plaćanje poreza i doprinosa za rad za lica na poslovima koji su sezonskog karaktera u sektoru poljoprivrede, šumarstva i ribarstva, sa ciljem da se poslodavcima olakša angažovanje radnika na sezonskim poslovima, a sezonskim radnicima omogući da za svoj rad dobiju sva prava koja iz ove vrste angažovanja proizilaze. Zainteresovana lica mogu na sajtu Grada Vranja dobiti detalnije informacije.

Nema komentara

Trenutno nema komentara u vezi GO SRS u Vranju predlaže prof. dr Vojislava Šešelja za predsednika stranke. Možda želite da dodate Vaš komentar ?

Ostavite komentar