Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube

Ministarstvo privrede raspisalo javni poziv za dodelu bespovratnih sredstva

Objavljeno u Ekonomija

Objavljeno April 08, 2019 Nema komentara

Ministarstvo privrede, u saradnji sa Fondom za razvoj Republike Srbije, raspisalo je javni poziv za dodelu bespovratnih sredstva za sledeće programe:

  1. Program podsticanja preduzetništva kroz razvojne projekte u 2019. godini

Pravo prijave na Javni poziv za dodelu bespovratnih sredstava i podnošenje zahteva za kredit kod Fonda, imaju preduzetnici, mikro, mali i srednji privredni subjekti, zadruge koje su registrovane u Agenciji za privredne registre koje ispunjavaju uslove programa.

  1.    Program podsticanja razvoja preduzetništva kroz finansijsku podršku za početnike  u poslovanju u 2019 godini

Privredni subjekti koji zadovolje uslove programa mogu ostvariti pravo na finansijsku podršku u vidu bespovratnih sredstava u iznosu do 30% vrednosti ulaganja.Pravo prijave na Javni poziv imaju preduzetnici i mikro i mala privredna društva koji su registrovani u Agenciji za privredne registre najranije u 2018. godini.

  1. Program podrške malim preduzećima za nabavku opreme u 2019. godini

Sredstva opredeljena programom namenjena su malim preduzećima za sufinansiranje nabavke nove proizvodne opreme i opreme direktno uključene u proces proizvodnje razmenjivih dobara (proizvodne opreme) i izvođenje građevinskih radova. Javni poziv je otvoren dok se raspoloživa sredstva ne utroše, a najkasnije do 31.12.2019. godine.

Nema komentara

Trenutno nema komentara u vezi Ministarstvo privrede raspisalo javni poziv za dodelu bespovratnih sredstva. Možda želite da dodate Vaš komentar ?

Ostavite komentar