Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube

Bulatović: Nikome nijedna funkcija nije zagarantovana i svako je smenjiv 

Objavljeno u Politika

Objavljeno May 15, 2019 Nema komentara

Povodom smene direktora Komrada, GO SNS-a u Vranju, održao je konferenciju za novinare, na kojoj je gradonačelnik Vranja dr Slobodan Milenković istakao da odluka o smeni nije odluka pojedinca već celog GO SNS-a I to zbog neredovnog izbacivanja smeća, neodržavanja zelenila u gradu I groblja. “Već 2 godine postoji taj problem a kap koja je prelila čašu, je to što je grad za praznike bio zatrpan smećem. Nisam dobio pozitivnu informaciju od direktora Komrada da će ovaj problem biti rešen I zbog toga se krenulo u procedure smene direktora Komrada, rekao je Milenković I dodao da je tačno da je na sednici Skup štine usvojen izveštaj o radu ovog JP, jer finansijski preduzeće dobro stoji ali na drugoj strani gradjani ne dobijaju uslugu koju plaćaju. Na kraju izlaganja, gradonačelnik Vranja je poručio da ova vlast želi čist  I uredjen grad I da se nada da će novi direktor dobro raditi svoj posao. 

Predsednik GO SNS-a I narodni poslanik Slaviša Bulatović poručio je da mu je iskreno žao što je ovaj problem dobio ovakve razmere, ali da je ova smena najbolji način da se pokaže gradjanima da je ova vlast odgovorna, I da gradjani mogu da dobiju uslugu koju redovno plaćaju. “Zahvaljujem se odbornicima koji su podržali ovu smenu na današnjoj sednici Skupštine grada”, rekao je Bulatović I dodao da neće dozvoliti da gradonačelnik Vranja dobija kritike zbog deponija u gradu I ružnih slika.Nikome nijedna funkcija nije zagarantovana i svako je smenjiv tako da je ovo ujedno i poruka svim funkcionerima naše stranke i naših koalicionih partnera da pokažu maksimum odgovornosti i napora da sva preduzeća i ustanove što bolje funkcionišu – porucio je Bulatović. 

Nema komentara

Trenutno nema komentara u vezi Bulatović: Nikome nijedna funkcija nije zagarantovana i svako je smenjiv . Možda želite da dodate Vaš komentar ?

Ostavite komentar