Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube

Hapšenje zbog neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga

Objavljeno u Hronika

Objavljeno May 09, 2019 Nema komentara

Policija u Vranju uhapsila je T. Š. (23) iz okoline Bujanovca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Policija je u kući T.Š. pronašla 26,6 grama marihuane.Takođe, sumnja se da je on dvadesetosmogodišnjemmuškarcu prodao 24,9 grama ove droge, koju je on odmah potom preprodao dvadesettrogodišnjem muškarcu.
Policijski službenici su kod dvadesettrogodišnjaka, na području opštine Vladičin Han, pronašli ovu materiju.Po  nalogu Višeg javnog tužilaštva u Vranju, T. Š.  je određeno zadržavanja do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden  tužilaštvu.Po nalogu nadležnog tužilaštva, protiv dvadesetosmogodišnjeg muškarca biće podneta krivična prijava za neovlašćenu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga, a protiv dvadesettrogodišnjeg za neovlašćeno držanje opojnih droga.

Nema komentara

Trenutno nema komentara u vezi Hapšenje zbog neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga. Možda želite da dodate Vaš komentar ?

Ostavite komentar