Saopštenje Pokreta slobodnih građana Vranja

Objavljeno May 17, 2019 Nema komentara

Saopštenjem za javnost oglasila se i informativna služba Pokreta slobodnih građana. Oni kažu da su svojim dosadašnjim (ne)radom svi funkcioneri Srpske napredne stranke u Vranju izvršili političko samoubistvo, a ponajviše onaj koji takvu terminologiju koristi govoreći o smeni svog partijskog druga. Kolateralna šteta vaših stranačkih obračuna i političkih samoubistava, gospodo iz SNS, jeste “ubijanje” ovog grada, što vi sistematski i sa umišljajem činite već pune tri godine od kako ste na vlasti, stoji u saopštenju Pokreta slobodnih građana Vranja.Najnovijim dešavanjima samo ste potvrdili da niste u stanju da upravljate ni sopstvenom strankom a kamoli gradom kakav je Vranje. S druge strane, više je nego jasno da niste ni zainteresovani da Vranje učinite boljim mestom za život jer vas jedino zanimaju sopstveni interesi, lično bogaćenje i ostanak u kakvim takvim foteljama.Da su fotelje vaš jedini interes najbolje ilustruje činjenica da ste direktoru javnog preduzeća, koji je po vašem kazivanju smenjen zbog nesposobnosti, nudili drugu, još odgovorniju funkciju u rukovođenju gradom.Dakle, nakon poslednjih farsičnih događaja građani Vranja se opravdano pitaju da li su vas birali da rukovodite gradom ili da slepo slušate naređenja određenog pojedinca, da li se za bilo šta uopšte pitate u ovom gradu ili ste lokalni potrčci jednog čoveka, koji uzgred budi rečeno nije ni stanovnik Vranja, zaključuje se u saopštenju Pokreta slobodnih građana Vranja.

Trenutno nema komentara u vezi Saopštenje Pokreta slobodnih građana Vranja. Možda želite da dodate Vaš komentar ?