Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube

Služba za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju u novim prostorijama

Objavljeno u Društvo

Objavljeno May 14, 2019 Nema komentara

Danas su zvanično otvorene renovirane prostorije u kojima ce raditi Služba za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju Zdravstvenog centra Vranje. To su prostorije u kojima je ranije radila Služba za patologiju i Služba za transfuziju, koje su sada preseljene u novom Hirurškom bloku. Direktorka ZC Vranje dr Ljiljana Antić rekla je da je veoma ponosna na zaposlene u ovoj službi, jer su oni svojom inicijativom, trudom i radom i uz pomoć brojnih sponzora sami renovirali prostorije u kojima će od sada raditi Služba za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju. 

Načelnik ove Službe dr Dragiša Mihajlović je veoma ponosan na ono što su zaposleni uradili svojim trudom i zalaganjem. On se zahvalio brojnim sponzorima koji su pomogli opremanje prostorija kao i učenicima sa fizioterapeutskog smera Srednje medicinske škole “Dr Izabel Emsli Haton”  u Vranju koji su dali veliki doprinos prilikom renoviranja i uređivanja novih prostorija Službe za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju. Novina je posebna prostorija za bebe koja se koristi za rehabilitaciju I sada će mnogo manje dece biti upućivano u Niš, naponeuo je dr Mihajlović.

  Upravnik Bolnice dr Saša Djordjević kaže da je sada ova služba smeštana na mnogo većem prostoru što će zaposlenima omogućiti bolji rad a pacijentima bolju zdravstvenu zaštitu.

Glavni tehničar Bolnice u Vranju Milan Kostić rekao je da je veliki posao odradjen a da će konačan sud dati pacijenti. Inače,  Služba  za fizikalnu medicinu dnevno  ima po 200 pacijenata što dovoljno govori o važnosti ove službe.

Nema komentara

Trenutno nema komentara u vezi Služba za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju u novim prostorijama. Možda želite da dodate Vaš komentar ?

Ostavite komentar