Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube

Dimtrijević: Komrad je stabilno preduzeće I ostvaruje dobit

Objavljeno u Društvo

Objavljeno July 11, 2019 Nema komentara

V.d. direktor JKP Komrad Zoran Dimitrijević, na današnjoj konferenciji za novinare, predstavio je rezultate rada ovog javnog preduzeća I najavio planove za naredni period. “Komrad” je uspešno preduzeće koje posluje 60 godina, I održava 20 ulica u gradu I 6 trgova.

“Uveli smo mobilnu ekipu koja je stalno prisutna u gradu I prati situaciju, a svake subote čistimo igrališta u okviru stambenih blokova”, najavio je v.d direktor Komrada.  Prema njegovim rečima krenulo se sa detaljnim čišćenjem ulica, koje nisu očišćene godinama unazad prema priči meštana a jedna od takvih je I ulica Omladinskih brigada. Pored toga redovno se radi I na održavanju zelenih površina.

 

Direktor Komrada Zoran Dimitrijević, najavio je kupovinu  kamiona auto smećara I čistilice koja će znatno olakšati posao radnicima. “Vrednost ove nabavke je 300 000 evra I ova kupovina biće obavljena sredstvima preduzeća”, rekao je Dimitrijević.

U planu je I proširenje deponije Meteris. “Komrad je stabilno preduzeće I ostvaruje dobit. U prošloj godini ostvaren je prihod od 325 miliona dinara. Radnici redovno primaju platu a prosek njihovih plata je 36 000 dinara”, naveo je direktor. Na kraju, Dimitrijević je rekao I da ovo preduzeće radi na edukaciji dece po školama kada je u pitanju zaštita životne sredine.

Nema komentara

Trenutno nema komentara u vezi Dimtrijević: Komrad je stabilno preduzeće I ostvaruje dobit. Možda želite da dodate Vaš komentar ?

Ostavite komentar