Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube

Bulatović: GO SNS-a u Vranju spreman je za nove i mlade ljude

Objavljeno u Politika

Objavljeno September 05, 2019 Nema komentara

GO SNS-a u Vranju spreman je za nove I mlade ljude koji su spremni da rade, poručio je predsednik GO I narodni poslanik Slaviša Bulatović. On je na današnjoj konferenciji za novinare, rekao da je na poslednjoj sednici glavnog odbora stranke, receno da su potrebne kadrovske promene u stranci i uvođenje mladih ljudi.

“Neke funkcionere smo promenili, ali to ne znači da oni više nisu u stranci, oni su tu I rade I stranka na njih računa”, poručio je Bulatović.

“Srbija je danas jedno veliko gradilište, kao I Vranje I Vranjska Banja, gde se realizuju brojni projekti. Za mene kao čoveka koji dolazi iz privrede, 2 najznačajnija projekta jesu Simpo I Jumko, jer tamo ljudi danas rade I primaju plate, nisu na ulici I to je cilj Vlade da se  zadrže postojeća radna mesta I otvore nova. Mi smo taj zadatak ispunili, I zato spremno dočekujemo predstojeće izbore”, ocenio je narodni poslanik Slaviša Bulatović.

Na pitanje novinara o bojkotu opozicije na sledećim izborima, Bulatović odgovara, da opozicija osim mržnje ništa drugo nije ponudila, nikakvo rešenje ni za Kosovo I Metohiju.

Narodni poslanik I predsednik GO SNS-a najavio je lepe vesti za Vranjsku Banju u narednom periodu, podsetivši da se trenutno radi šetalište čiji je rok za završetk 100 dana, da je prodato preduzece “Simpo cveće”kao I zemljište gde se nalazi nezavršen hotel, I da će Vranjska Banja nakon svih radova koji su planirani biti najlepša banja u Srbiji.

SNS konferencija – Narodni poslanik i predsednik GO SNS Vranje Slavisa Bulatovic

Geplaatst door RTV Ritam op Donderdag 5 september 2019

 

 

Nema komentara

Trenutno nema komentara u vezi Bulatović: GO SNS-a u Vranju spreman je za nove i mlade ljude. Možda želite da dodate Vaš komentar ?

Ostavite komentar