Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube

Djordjević: Srbija više nije ista, sve je lepse i bolje pa i sport

Objavljeno u Sport

Objavljeno September 19, 2019 Nema komentara

Srbija vise nije ista , nisu isti putevi, nisu iste bolnice, skole  pa ni sport više nije isti, sve je bolje i mnogo lepše“, ocenio je na današnjoj konferencij za novinare Gradski većnik za sport Nenad Djordjević.

Govoreći o aktivnostima i rezultatima rada u svom resoru, Djordjević je rekao da je u ovoj godini realizovano 11 seoskih turnira, i 12. Futsal u gradu. Svi organizatori iz sva sela ddobili su isti iznos novca, sto nije bio slučaj do sada, ocenio je Djordjević. Govoreći o rezultatima rada, gradski većnik ističe da je završen novi stadion sa kvalitetnom podloogom po evropskim standardima, što je od velikog značaja za decu koja će ovaj stadion da koriste.

Pokrenuto je 5 novih sportskih manifestacija:maraton, mini basket, vidovdanski turnir, igre na vodi , gde su nabavljeni novi rekviziti, i rolerijada koja je ove godine okupila učesnike iz 9 zemalja.

Prema rečima Nenada Dodjevića, u planu su i seoske igre koje će biti održane 29.septembra na Aleksandrovačkom jezeru. Grad je nastavio i da podržava postojeće manifestacije kao što je izbor najboljih u vranjskom sportu, i turnir u futsalu.

 Počelo se sa sredjivanjem strelišta koje je izgubilo upotrebnu dozvolu, pa je odradjena vodovodna mreža i nastavljene su aktivnosti kako bi strelište ponovo dobilo dozvolu, jer vojsci i poliiciji je potrebno streliše za obuke koje su tu izvode,rekao je Djordjević .

On je podsetio da je grad 2017.godine izgradio 6 novih dečijih igrališta, na kojima će morati dodatno da se radi jer je promenjen zakon, i sada sva igrališta moraju da budu sa mekom podlogom i ogradjena. Jedan od značajnijih projekata jeste izgradnja novog stadiona u  Vranju kao i atletske staze, površine 2100 m, sa četiri trake,čija je vrednost 22 milona dinara, rekao je Gradski većnik za sport

Nenad Djordjević.

Nema komentara

Trenutno nema komentara u vezi Djordjević: Srbija više nije ista, sve je lepse i bolje pa i sport. Možda želite da dodate Vaš komentar ?

Ostavite komentar