Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube

Rukovodstvo grada i SNS-a posetili kompaniju Simpo

Objavljeno u Ekonomija

Objavljeno September 17, 2019 Nema komentara

Rukovodstvo grada I Srpske napredne stranke u Vranju posetilo je juce kompaniju Simpo. Oni su najpre obišli  izložbeni prostor, a zatim i  Fabriku nameštaja i tapetarije. Tom prilikom vođeni su razgovori o poslovanju ove kompanije i postignutim rezultatima. Generalni direktor Slađan Disić, istakao je da ,,Simpo” redovno izmiruje sve svoje obaveze prema lokalnoj samoupravi, javnim preduzećima i Poreskoj upravi. „Simpo ima poslove, ima tržište. Imamo poslove i u opremanju i u redovnom plasmanu sa punim kapacitetom do kraja godine. Sve su to vrlo profitabilni poslovi. Kroz fabriku nameštaja prolaze trenutno četiri programa. To su opremanje hotela i studentskog doma u Dablinu, hotel Slavija u Budvi i hotel  u Vranju, kao i program opremanja pozorišta u Vranju. Simpo ima poslova i tržište i može sve preuzete ugovorene obaveze da rešava u danu“, rekao je Disić.

 Gradonačelnik Vranja dr Slobodan Milenković je napomenuo da je ,,Simpo” i dalje prepoznatljiv brend ovog kraja. On je rekao i da su sada  izvorni prihodi lokalne samouprave povećani, što je između ostalog i rezultat kontinuiranog izmirivanja obaveza ove kompanije. „Simpo će ostati ono što je uvek bio, motor razvoja ne samo Vranja, nego Pčinjskog okruga i same Srbije, kao i prepoznatljivi brend koji ima tradiciju, koji ima ime i po kome je sam grad prepoznatljiv“, izjavio je gradonačelnik dr Slobodan Milenković.

Narodni poslanik Slaviša Bulatović istakao je značaj podrške države prema jugu Srbije i privredi. “Danas je očuvan proces proizvodnje i ovi ljudi ovde, na čelu sa generalnim direktorom i rukovodstvom fabrike su dokaz da je država ovde prisutna i da se ozbiljno radi “, istakao je Bulatović.

Nema komentara

Trenutno nema komentara u vezi Rukovodstvo grada i SNS-a posetili kompaniju Simpo. Možda želite da dodate Vaš komentar ?

Ostavite komentar