Saopštenje SNS-a u Vranju

Objavljeno October 11, 2019 Nema komentara

Taman kada pomislite d a poraženi politikant VukJeremić i njegovi sledbenici u Vranju neće smeti od srama da se više javljaju iz mišijih rupa u koje su ih građani Srbije oterali oni se jave nekakvim saopštenjem.Očigledno gospoda iz Narodne stranke lokalnu politiku shvata kao kafanski rekla-kazala političkidiskurs i prosto neznamo kako da definišemo ovaj kvazi politički ispad u vidu polupismenog saopštenja.Gospodo, vi čijeg lidera slave u Prištini kao heroja nezavisnog Kosova, vi koji na albanskom jeziku vodite kampanju za izbore na Kosovu i Metohiji,vi koji ste sve uništili dok ste bili na vlasti, nemojte samo vi da nas učite lepom ponašanju.Sve ste rešili pa ste našli danama držite pridike kako treba da se stranka ponaša prema svojim članovima.Nego, gospodo koji je to vaš funkcioner uhapšen ili smenjen dok ste bili na vlasti i pljačkali i uništavali rođenu državu?Jel moguće da su u nezapamćenoj pljački svi vaši  bili  pošteni, a niko lopov?I taj koga pominjete znate da nije više predsenik opštine! Na stranu to što sudski organi nisu dali konačnu reč.Nijevas sramota da govorite o nasilju.Vi koji ste izvršili nasilje nad pola miliona radnika dok ste bili na vlasti.Koliki ste stručnjaci najbolje pokazuje činjenica da ste podelili pola miliona otkaza, za samo četiri godine svoje vlasti, kao i das te odmah nakon 2000.godine uništili i zakatančili čak i fabrike koje su uspele da prežive NATO bombardovanje?A jel treba da vas podsećamo da su vaše siledžije pretukle članove biračkih odbora u Vranju i Bujanovcu?Znamo da vam smeta što će uskoro biti otvorena velelepna zgrada Pozorišta, što sukrenuli radovina izgradnji ulice Bore Stankovića, što se uveliko realizuje komunalni program, završavaju zgrade za pripadnike službi bezbednosti, štoVranjska Banjadobija novi izgled, što država ulaže u zdravstvo više nego ikada.Kao što vidite našz adatakje, između ostalog, i dase borimo protiv lopova kao što s tevi i ostatak Saveza. I kao što vidite neide nam loše, na momente čak i odlično.A što setiče događajakoji ste opisali, mikao i uvek pozivamo nadležne da što pre reaguju i utvrde sve okolnosti.Mi zaista nemamo toliko političke hrabrosti da bilo koga unapred osuđujemo.A pored toga, to i nije naš posao.Naš posaoje, kao štosmo već rekli, daseborimo protiv lopuža kao štosu Jeremić, Đilas i ostali izSaveza.Nismobaš sigurni da u vašem saopštenju, koje supreneli tzv.portali, imabar i maloistine, ali smosigurni da bi vaš povratak  navlast značio potpunu propastS rbije.

Trenutno nema komentara u vezi Saopštenje SNS-a u Vranju. Možda želite da dodate Vaš komentar ?