Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube

Zdravstvenom centru u Vranju odobreno 15 specijalizacija I 1 subspecijalizacija

Objavljeno u Društvo

Objavljeno October 10, 2019 Nema komentara

Zdravstvenom centru u Vranju odobreno je 15 specijalizacija I 1 subspecijalizacija, rekla je na današnjoj konferenciji za novinare, direktorka ZC dr Ljiljana Antić. Prema njenim rečima, odobrene su po četiri specijalizacije iz hirurgije i urologije, dve iz neurologie i po jedna iz ortopedije, ginekologije, anesteziologije, prihijatrije i interne medicine. Subspecijalizacija je iz oblasti gastroenterologije.

Neki lekari će biti na specijalizaciji u Nišu a neki će ostati u Vranju gde će imati mentore.Ovim specijalizacijama, dajemo doprinos da ljudi ostanu na ovom prostoru i da imaju mogućnost lečenja, da ne odlaze u druge gradove da bi dobili zdravstvenu zaštitu “, rekla je Antićeva.

U ZC u Vranju trenutno radi 262 lekara I 662 medicinske setre. Direktorka ZC je danas najavila I rekonstrukciju stare bolnice koja bi trebalo da počne do kraja godine, a to će značiti bolje uslove za sve pacijente I zaposlene.

Nema komentara

Trenutno nema komentara u vezi Zdravstvenom centru u Vranju odobreno 15 specijalizacija I 1 subspecijalizacija. Možda želite da dodate Vaš komentar ?

Ostavite komentar