Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube

Dr Stošić: Specijalna bolnica za rehabilitaciju radi punim kapacitetom

Objavljeno u Društvo

Objavljeno November 07, 2019 Nema komentara

Smeštajni kapaciteti u Specijalnoj bolnici za rehabilitaciju u Vranjskoj Banji su u ovom trenutku potpuno iskorišćeni, I svih 115 ležaja je u upotrebi, rekla je na današnjoj konferenciji za novinare direktorka Specijalne bolnice dr Sladjana Stošić.

Govoreći o rezultatima rada, ona je istakla da se po dolasku na mestu direktora suočila sa 2 problema, loša iskorišćenost postojećih kapaciteta I loša finansijska situacija, gde je Specijalna bolnica beležila gubitak od 4 miliona dinara. Danas je budžet Specijalne bolnice u suficitu, a svi smeštajni kapaciteti su popunjeni.

Direktorka Specijalne bolnice istakla je na današnjoj konferenciji za novinare, da je u predhodnom periodu bilo dosta ulaganja I to u vrednosti od 5 miona dinara. “Napravljena je lift stolica kako bi smo iskoristili sobe na spratu za nepokretne pacijente, renovirano je desetak soba kao I habar kada za podvodne masaže, promenjena je stolarija u petnestak soba, kupljena veš I sudo mašina, u pojedinim kadama je bio loš dotok vode , pa smo proširili cevi, a pored toga smo napravili I kadu Kraljice Drage I to je bio početak Velnesa I spa programa u Vranjskoj Banji”, rekla je direktorka Stošić.  

Govoreći o planovima za naredni period, direktorka Specijalne bolnice dr Sladjana Stošić, istakla je da je Ministartsvo turizma odobrilo  projekat izgradnje 10 apartmana, koji će biti izgradjeni iznad poslovnih prostorija, u restoranu Kičer  koji je do sada bio neiskoriscen, a vrednost ovog projekta je 4 miliona dinara.

Nema komentara

Trenutno nema komentara u vezi Dr Stošić: Specijalna bolnica za rehabilitaciju radi punim kapacitetom. Možda želite da dodate Vaš komentar ?

Ostavite komentar