Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube

GO SNS-a u Vranju najostrije osudjuje vandalski cin Boska Obradovica

Objavljeno u Politika

Objavljeno November 08, 2019 Nema komentara

Povodom performansa lidera Dveri Boška Obradovića, u petak uveče saopštenjem se oglasio Gradski odbor SNS-a.

– Taman kada pomislimo da nas ništa ne može iznenaditi od bitangi lopova iz Saveza za Srbiju, oni odu još korak dalje u svojoj mržnji prema Aleksandru Vučiću i svemu što je uradio za Srbiju u poslednjih nekoliko godina.

Naime, dokazana bitanga i siledžija, sledbenik Ljotića Boško Obradović danas je na delu pokazao zašto je oberučke prihvatanod tajkuna Đilasa, mafijaša Jeremića, lopova i kesara Bastaća i ostalih.

Danas je ispred obnovljene zgrade pozorišta u Vranju pokušao da glumi političkog lidera, ali je ispao totalni politički idiot.

Ali, možda nije jadnik kriv.

Možda mu mentori nisu rekli da ga šalju u Vranje koje je za 3 godine naprednjačke vlasti dobilo novi hirurški blok, novo pozorište, nove ulice, trotoare, novi stadion, novi vrtić, nove fabrike, nove škole i još mnogo toga.

Morali su mu reći da danas rade i Simpo i Jumko, jer to nisu uspeli do kraja da opljačkaju dok su Đilas i kumovi vodili Srbiju.

Ili da su bar rekli za Vranjsku Banju, gde decenijama ništa nije urađeno, da je samo u ovoj godini država uložila skoro 400 miliona, a predsednik Vučić dva puta dolazio za 3 godine.

Ovako, ne možemo a da se ne zapitamo zar je Boško najveći idiot u vašem lopovskom savezu pa ga poslaste da glumi budalu u Gradu gde se možda i najbolje vidi razlika između pristojne Srbije i šljama koji predstavljate?

U Gradu gde su možda posledice vašeg lopovluka i ličnog bogaćenja iz dana u dan sve manje vidljive.

Rezultati aktivizma osipajućeg pokreta kojim rukovodi se najbolje ogledaju u oceni podrške građana Srbije koja je u stalnim opadanju, a koja do izbora neće preći ni cenzus.

Upravo iz tog razloga, Obradović poziva na bojkot i ispisuje ovakve parole ne bi li opravdao sigurni debakl na predstojećim parlamentarnim izborima.

GrO SNS Vranje najoštrije osuđuje ovaj vandalski i necivilizacijski čin i poziva nadležne da imenovanog procesuiraju za remećenje javnog reda i mira, kao i zbog krivičnog dela uništenja i oštećenja tuđe stvari – navodi se u saopštenju GrO SNS Vranje.

Nema komentara

Trenutno nema komentara u vezi GO SNS-a u Vranju najostrije osudjuje vandalski cin Boska Obradovica. Možda želite da dodate Vaš komentar ?

Ostavite komentar