Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube

Gradonačelnik Vranja obišao štandove Zdravstvene ustanove “Apoteka Vranje”

Objavljeno u Društvo

Objavljeno November 14, 2019 Nema komentara

Gradonačelnik Vranja dr Slobodan Milenković sa saradnicima obišao je štandove Zdravstvene ustanove “Apoteka Vranje”, koja je povodom slave zdravstvenih radnika, organizovala akciju promocije zdravlja.

On je ovom prilikom lekarima I svima koji slave čestitao slavu. “Lokalna samouprava čine sve što može da pobošlja uslove u Zdravstvenoj ustanovi, otvoren je Hirurški blok, a radi se I na projektu rekonstrukcije starog dela bolnice”, poručio je Gradonačelnik.

On je podsetio da lokalna samouprava, ima malo ingerencija u radu ZC Vranje ali se trudi da kroz projektno finasiranje pomogne, I zato je iz gradskog budžeta izdvojeno preko 30 miliona dinara do sada, kako bi se zaposlili lekari I medicinske sestre. “Osposobili smo Apoteku Vranje I sada ona odlično radi, a cilj je da još više pomognemo kako bi Apoteka Vranje samostalno poslovala I ne bi zavisila od gradskog budžeta”, poručio je gradonačelnik Vranja dr Slobodan Milenković.

Nema komentara

Trenutno nema komentara u vezi Gradonačelnik Vranja obišao štandove Zdravstvene ustanove “Apoteka Vranje”. Možda želite da dodate Vaš komentar ?

Ostavite komentar