Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube

Nenad Antić zamenik gradonačelnika Vranja o rezultatima rada

Objavljeno u Politika

Objavljeno November 28, 2019 Nema komentara

Nenad Antić zamenik gradonačelnika Vranja, na današnjoj konferenciji za novinare ocenio je „skandaloznim“ objavljivanje fotografije na naslovnoj strani NIN-a, na kojoj je u prvom planu snajperska puška uperena u predsednika Srbije Aleksandra Vučića.”Grad Vranje je dužan da osudi ovakvo pisanje, jer je predsednik Aleksandar Vučić mnogo učinio za naš grad”, poručio je Antić. Ovo zaista zahteva oštru osudu jer patološka mržnja prema Aleksandru Vučiću je stvarno bezgranična. Mislim da se tome mora stati na put jer Aleksandar Vučić nije samo predsednik SNS već i predsednik države– poručio je Antić.

Zamenik Gradonačelnika Vranja na današnjoj konferenciji za novinare govorio je o rezultatima rada, navevsi da je formiranja LAF-a pri kraju, da se prijavilo 17 kandidata I da će vrlo brzo biti napravljena rang lista. On je najavio I da je obezbedjen novac za novi sajt grada I budžetski portal, koji će omogućiti veću transparentnost u radu. Budžetski portal biće jedisnstven po tome što će gradjani moći da učestvuju u kreiranju budžeta, a na novom sajtu grada naći će se imena I biografije poznatih Vranjanaca I talentovane dece. Usvojena strategija Brenda grada omogućiće da grad bude predstavljen na pravi način I kod potencijalnih investitora, rekao je Antić. Kreativna industrija je nešto što će se tek razvijati u našem gradu, I to je velika šansa za sve mlade kreativne ljude. Govoreći o reformi poreske imovine Antić je naveo da je nakon popisa nepokretnosti na teritoriji grada, u budžetu veći prihod za 40 miliona dinara.

Nema komentara

Trenutno nema komentara u vezi Nenad Antić zamenik gradonačelnika Vranja o rezultatima rada. Možda želite da dodate Vaš komentar ?

Ostavite komentar