Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube

Unija žena GO Srpske napredne stranke oštro osudila izjavu Dragana Spasića

Objavljeno u Politika

Objavljeno November 09, 2019 Nema komentara

Unija žena Gradskog odbora Srpske napredne stranke je na konferenciji za novinare oštro osudila izjavu Dragana Spasića, predsednika Opštinskog odbora Dveri u Trgovištu da sve žene SNS-a treba silovati.

-Povodom jučerašnjeg besramnog poziva na silovanje žena i kćeri, kao i izbacivanja iz kuća članova Srpske napredne stranke od strane Dragana Spasića, predsednika Opštinskog odbora Trgovišta, posrnulog pokreta opozicije Dveri, predvođenog fašistom Boškom Obradovićem, poslušnikom, tajkuna DraganaĐilasa, najoštrije osuđujemo i poručujemo ,…….,Mi, majke, supruge, kćeri i sestre, kolegenice, koje u aktuelnoj vlasti, prepoznaju prave vrednosti na kojima se budućnost zemlje u kojoj i za koju živim ooslanja, imamo snage i hrabrosti da kažemo u lice svima koji bi da nas ponize i pregaze, NE! Neće vam proći! Više ne! Dosta su žene trpele! One iste iz vašeg okruženja koje ste omalovažavali, tukli, napadali u Skupštini Republike, novinarke koje su samo obavljale svoj posao, jednostavno svaku ženu koja je hrabro stala ispred vas.

Niko nema pravo da seje strah i to ne samo među ženama koje su za politiku programa Srpske napredne stranke i politiku predsednika Aleksandra Vučića, već i među ženama koje ne dele mišljenje ovih bahatih nasilnika, nasilnika iz redova fašiste Boška Obradovića i njegovih istomišljenika.

Njima nasilje nad ženama prerasta u predizborni program, izbore koje oni ne prihvataju i kažu da će ih bojkotovati. Svima je jasno da je njihov program z abudućnost mučenje, maltretiranje, silovanje, uništavanje Srbije. Dokaz za to je i jučerašnja monstruozna izjava Boškovog saputnika, fašiste Dragana Spasića i njegov poziv preko fejsbuka na izbacivanje iz kuća članova Srpske napredne stranke, a najbolnije i najteže, silovanje žena i kćeri.

Nema komentara

Trenutno nema komentara u vezi Unija žena GO Srpske napredne stranke oštro osudila izjavu Dragana Spasića. Možda želite da dodate Vaš komentar ?

Ostavite komentar