Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube

Jumko planira vecu proizvodnju i izvoz u narednoj godini

Objavljeno u Ekonomija

Objavljeno December 26, 2019 Nema komentara

Rukovodstvo Kompanije Jumko odrzalo je danas konferenciju za medije, na kojoj su predstavljeni rezultati rada za ovu godinu i najavljeni planovi za narednu godinu.

Tehnicki direktor Jumka Milorad Stankovic istakao je danas da je cilj povecanje proizvodnje za 15 do 20%. U toku je najveca investicija u Jumku a to je zamena kotlova. Kupili smo i nove masine za bojenje konca i tkanina, rekao je tehnicki direktor Stankovic.

Komercijalni direktor Zoran Stojkovic govorio je o ostvarenoj realizaciji koja premasuje 2 milijarde 834 miliona dinara. “U planu je i nova oprema, satori, komplet letacke opreme, a pokrenut je i program balisticke zastite”, rekao je Stojkovic.

Generalni direktor Jumka Branislav Trajkovic zahvalio se Vladi Srbije i predsedniku Aleksandru Vucicu, na podrsci i pomoci. On je najavio da ce nova kotlarnica biti pustena u rad 1.februara naredne godine. Cilj je povecanje proizvodnje za 30 do 40%, kao i povecanje izvoza od 15% koliko je bilo ove godine,  na preko 30 % u narednoj godini, rekao je Trajkovic.

Jumko je do sada pomagao svoje  radnike za svako novorodjeno dete i to iznosom od 500 za prvo dete, drugo 700, trece 1000, pa do 1200 evra za cetvrto dete, a od  sledece godine Jumko ce snositi i troskove boravka u vrticu za decu starosti do 6 godina, najavio je generalni direktor Branislav Trajkovic.

Nema komentara

Trenutno nema komentara u vezi Jumko planira vecu proizvodnju i izvoz u narednoj godini. Možda želite da dodate Vaš komentar ?

Ostavite komentar