Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube

U Vranju održan skup podrške predsedniku Aleksandru Vučiću pod sloganom “Rezultatima protiv snajpera”

Objavljeno u Politika

Objavljeno December 05, 2019 Nema komentara

U Vranju održan skup podrške predsedniku Aleksandru Vučiću pod sloganom “Rezultatima protiv snajpera”. Skup podrške predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, je odrzan zbog naslovnica NIN-a i karikature u Danasu.Skup je krenuo sa platoa kod Robne kuće i nastavio gradskim šetalištem do zgrade Gradske uprave. Novinarima se najpre obratio gradonačelnik Vranja Slobodsn Milenković koji je rekao da je ovo odgovor građana Vranja na „prljavu kampanju koja se godinama vodi protiv predsednika Aleksandra Vučića“.” Pokazali smo da imamo rezultate: izgradnja Hirurškog bloka, završetak pozorišta, rekonstrukcija mnogih škola, Muzeja, izgradnja stanova za pripadnike službi bezbednosti, kao i Regionalnog centra za vanredne situacije i mnogih drugih kapitalnih objekata kojih ne bi bilo bez podrške predsednika Vučića”, rekao je Milenkovic.

Narodni poslanik i predsednik vranjskih naprednjaka Slaviša Bulatović se zahvalio okupljenim građanima koji su se, okupili po ovom hladnom vremenu i poslali iz Vranja snažnu poruku i podršku predsedniku Aleksandru Vučiću.„Pokazali smo svima da niko u Srbiji ne može doći na vlast snajperom ili nasiljem. Ako neko želi da dođe na vlast mora da ima ozbiljan program, ozbiljnu ideju i viziju. Na vlast u Srbiji može doći jedino preko glasačke kutije. Želim sa ovog mesta da poručim svima koji misle da na neki drugi način mogu doći do vlasti da ćemo ih na prvim narednim izborima pobediti ubedljivije nego do sada. Vranje danas ima zaista ozbiljnu podršku Aleksandra Vučića i Vlade Republike Srbije i ovi ljudi koji su se okupili su dokaz da naš grad ide napred i da će pristojna Srbija uvek pobeđivati“,  kazao je Bulatović.

Narodni poslanik iz Bujanovca Nenad Mitrović je rekao da su se danas okupili u znak podrške predsedniku Aleksandru Vučiću na medijske napade koji se na njega vode već godinama unazad. „Naslove strane pojedinih medija koje možemo da vidimo u poslenje vrame je nešto nedopustivo. Mi smo se danas okupili da pružimo podršku Srbiji koja ima budućnost i sigurnost za građane, rekao je Mitrovic.

Rezultatima protiv snajpera!

Geplaatst door RTV Ritam op Woensdag 4 december 2019

 

 

Nema komentara

Trenutno nema komentara u vezi U Vranju održan skup podrške predsedniku Aleksandru Vučiću pod sloganom “Rezultatima protiv snajpera”. Možda želite da dodate Vaš komentar ?

Ostavite komentar