Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube

SNS odgovorio Dverima: Gde ste bili dok je Vranjska Banja uništavana?

Objavljeno u Politika

Objavljeno January 16, 2020 Nema komentara

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Vranju oglasio se u danas saopštenjem za medije u kome se kaže da od predstavnika Dveri u Vranju, “nisu ni očekivali drugo osim gole mržnje, kritike radi kritike i iznošenja neistina i laži”.

 Jedna stvar nam nije jasna, a to je gde ste vi bili svih ovih godina dok je Vranjska Banja uništavana, razarana, pljačkana, dok su je funkcioneri prodavali za stan u Vranju ili radno mesto u Beogradu?Gde ste bili dok je 40 godina hotel koji pominjete kao spomenik nebrige i političkog bezobrazluka i nesposobnosti stajao pored reke Banjštice? Gde ste bili dok su uništavane ulice, putevi i zatvarana radna mesta u Vranjskoj Banji?Koliko ste zlonamerni, jadni i bedni u svom političkom delovanju, a povrh svega politički nesposobni, bez ideje i namere da nešto bolje ponudite građanima, najbolje govori upravo vaše tzv. saopštenje o navodnoj brizi za Vranjsku Banju koje objavljujete u trenutku kada se u Vranjskoj Banji radi više nego ikada u poslednjih nekoliko decenija.U trenutku kada je u Vranjskoj Banji uloženo preko 400 miliona dinara zahvaljujući Srpskoj naprednoj stranci i Aleksandru Vučiću koga nikad nećete pobediti na izborima. Gospodo iz Dveri, narod nije slep. I svi znamo koji je vaš problem, a to je što vas građani neće i ne vole. Ne dobija se poverenje građana tako što vaš lider dođe u Vranje, pa uništi prvo čega se dohvati, tako što bije i tuče žene, tako što nosi vešala i motorne testere po Beogradu.

Poverenje se dobija ozbiljnim radom i odgovornim radom. A kako vi niste za ozbiljan rad najiskrenije vam poručujemo da se držite ambasadora, da nastavite da po pamet idete u ambasade, da se držite vešala, motki, sprejeva i motornih testera, a ozbiljne poslove ostavite odgovornim ljudima koji su svojim dosadašnjim radom i rezultatima pokazali kako se ozbiljno radi i kako se Srbija gradi i razvija – navodi se u saopštenju GrO SNS Vranje.

Nema komentara

Trenutno nema komentara u vezi SNS odgovorio Dverima: Gde ste bili dok je Vranjska Banja uništavana?. Možda želite da dodate Vaš komentar ?

Ostavite komentar