Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube

GO SNS u Vranju osudio napad opozicije na predsednika Srbije i njegovu porodicu

Objavljeno u Politika

Objavljeno February 16, 2020 Nema komentara

Savet za informisanje GrO Srpske napredne stranke u Vranju oglasio se saopštenjem koje prenosimo u celosti:

Još nas od malena uče da svaka pojava, događaj ili osoba koju doživimo ili sretnemo, obrazuje jedinstveni utisak koji ostaje zabeležen u našoj podsvesti, vezujući se u isto vreme za posebnu emociju koja postaje njen neraskidivi deo, koji se iznova javlja u nama, svaki put kada doživimo baš to što je i njen podsvesni prekidač. I svi smo pred tom nemoći jednaki, ne možemo da isključimo ono zacrtano u sebi, koliko god se trudili. Jednaki, ali ne i isti, jer ima nas onih koje pokreće ljudskost i humanost, i onih koje hrani sve suprotno civilizacijskim razlikama čoveka i divlje životinje. Zveri! Ne tražim sinonim u životinjskom almanahu, već ga nalazim u društvu i to onom koje svojom izopačenošću puni naslovnice dnevne štampe.

U izdanju Informera, pod kategorijom politika, šok! Sve, osim bilo koje vrste političkog aktivizma, urođena anomalija pojedinca, izvesnog Sibina Vukadinovića, člana pokreta Dveri i čoveka od poverenja Ljotićevca Boška Obradovića, koji se svojom izjavom na društvenoj mreži fejsbuk oseća “domišljato”, iznoseći ukratko zamisao sopstvenog bolesnog uma, stavljajući predsednika Aleksandra Vučića u incesoidno opisanoj relaciji sa njegovom ćerkom koja je tek na pragu života i doimanja stvarnosti spoljašnjeg sveta. Izjava koje se svako normalan zgražava u svakom pogledu!

Da li je još neko u Srbiji ovim iznenađen? Nimalo! Podsećanja radi, lider pokreta Dveri Boško Obradović, ostaće prepoznatljiv široj javnosti kao brutalni predvodnik nasilnog upada u zgradu RTS-a i šikaniranju zaposlenih, po rušenju ograda oko Predsedništva, kao organizator napada na žene ispred Starog dvora, kao onaj koji je srpskom trobojkom razvaljivao vrata Skupštine i simbol poput srpske zastave nazivao “motkom”. I to je samo zagrebano po površini ovog poklonika fašizma – stoji u saopštenju Saveta za informisanje GrO SNS Vranje.

Kada bi se vratili hronološki u sva nasilnička delovanja ovog proklamovanog Ljotićevca, mogla bi da se napiše knjiga koja bi izlazila u nastavcima, ni nalik onom patetičnom pokušaju kojim Obradović počinje “karijeru velikog spisatelja”, nazivajući knjigom beseda ono što je on lupetao unutar Parlamenta noseći kamen u ruci kao podsetnik na stepen njegovog evolucionog razvitka jednakom pretku čovečanstva iz Kamenog doba. Baš iz razloga što su Dverijani ostali na nižem stepenu evolucionog razvitka, nasilje kao idejni pokretač njihovog osvajanja vlasti i jeste jedino sredstvo i najveća uzdanica. Nema broja prijavljenim slučajevima nasilja i verbalnih uvreda nad ženama koje su potekle iz ovog posrnulog izdajničkog pokreta, a neretki su i pozivi na njihovo sprovođenje u delo. Još nije izbledela gorčina koju je izazvao izvesni podmladak Dveri, Dragan Spasić iz Trgovišta koji je pozivao na otvoreno silovanje supruga i kćeri naprednjaka, dobio je još ogavnijeg naslednika u gore pomenutom Vukadinoviću.

Želimo da verujemo, kao savremeni i napredni deo modernog društva da svako, pa čak i oni najgori, zaslužuju priliku da shvate svoju grešku, pokaju se i krenu pravim putem. Zato i koristimo ovu priliku, da po ko zna koji put, podignemo glas protiv izopačenosti i nasilja kojim su u svojim delovanjima prepoznatljivi delovi opozicije u Srbiji, i zatražimo od njih da se nesposobni bavljenja dostojanstvenom politikom, ostave porodica predsednika i svih građana Srbije, da se ostave majki i dece naše ponosne nacije i dopuste nam da ih zdrave i spokojne povedemo u budućnost dostojnu življenja i pokoljenja, stoji u saopštenju Saveta za informisanje GrO SNS Vranje.

 

Nema komentara

Trenutno nema komentara u vezi GO SNS u Vranju osudio napad opozicije na predsednika Srbije i njegovu porodicu. Možda želite da dodate Vaš komentar ?

Ostavite komentar