Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube

JKP Komrad obogatilo svoj vozni park

Objavljeno u Društvo

Objavljeno February 26, 2020 Nema komentara

JKP Komrad obogatilo je svoj vozni park nabavkom auto smećara, čistilice I auto cisterne. Prema rečima direktora Komrada Zorana Dimitrijevića vrednost nabavke je oko 500 000 evra, zajedno sa podzemnim kontejnerima. “Auto cisterna je donacija kolega iz Beograda, a nova mehanizacija u Komradu će doprinenti lepšem I čistijem gradu, na opšte zadovoljstvo svih gradjana”, poručio je direktor Komrada. 

Vesna Stefanović rukovodilac operativnih poslovnih jedinica u Komradu podsetila je ovom prilikom da je Komrad do sada postavio 26 podzemnih kontejnera a da će do kraja godine biti obezbedjeno još 20 podzemnih kontejnera koji će biti postavljeni na periferiji grada. Nova čistilica pokriće površinu od 300 000 m2 kako bi grad bio čistiji u susret predstojećim praznicima. 

Vladimir Simonović tehnički rukovodilac u JKP Komrad kaže da se nabavkom nove mehanizacije smanjuju troškovi. On je apelovao na gradjane da obrate pažnju gde bacaju smeće posebno kada se izbacuje smeće iz ugostiteljskih objekata, jer je zadatak svih nas da imamo čistiji grad.

Nema komentara

Trenutno nema komentara u vezi JKP Komrad obogatilo svoj vozni park. Možda želite da dodate Vaš komentar ?

Ostavite komentar