Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube

Saopštenje GO SNS-a u Vranju

Objavljeno u Politika

Objavljeno February 07, 2020 Nema komentara

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Vranju oglasio se saoštenjem koje prenosimo u celosti:

Povodom neviđene hajke na direktore i funkcionere Srpske napredne stranke od strane samokrunisanih novinara jeftinog portala Info-Vranjske, izdajemo sledeće saopštenje:

Taman kada smo pomislili da su u svojoj mržnji prema svemu što mi iz Srpske napredne stranke radimo dostigli vrhunac, oni nas svojim izmišljotinama podsete da moraju da lažu do penzije. Ovoga puta su sebi dali ulogu tužioca, sudije, porote i dželata.

U motive nabeđenih novinara, sumnjive prošlosti i još upitnijih kvalifikacija, ne bi da zadiremo jer se u gradu svi znamo i njih ne treba naširoko objašnjavati, osim podsetiti na činjenicu da će Vranjske pisati o bilo kome i bilo šta za nadoknadu nedostojnu najjednostavnijeg fizičkog rada.

Međutim, nije enigma ni za vranjsku čaršiju i njene meštane činjenica da su vladajuće strukture prošlosti plaćale određenu nadoknadu za „izuzimanje“ iz pomenutog medija, ali ne trajnu, jer se svakog meseca trebalo živeti. I čini se da se ugodno živelo, bar dok lokalnu vlast nije preuzela Srpska napredna stranka osvojivši nezapamćeni broj glasova na ovim prostorima. Sa presušenim izvorom „nadoknade tišine“, kreće proglašenje otvorene sezone fabrikovanja laži, kleveta i afera vodećih ljudi napredne vlasti. Trebala bi nam večnost da navedemo sve sramne izmišljotine ove pošasti medijskog sveta svedenog na portal bestidno učauren u memoriji kućnog laptopa, ali ćemo se osvrnuti na onaj koji se tiče prljave medijske kampanje uperene protiv Vesne Anđelković, direktorke Osnovne škole „Predrag Devedžić“ u Vranjskoj Banji – kaže se u saopštenju GrO SNS u Vranju.

Kako Info-Vranjske navode, direktorka Anđelković se tereti za četiri krivične prijave čiji sadržaji su objavljeni bez trunke validne argumentacije, opipljivih dokaza i ikakvog prava “optužene” pred ovim medijskim sudom Vranjskih na odbranu. Gospodo „novinari”, napadajući direktorku Anđelković uperili ste prst u sve članove SNS-a koji se bave obrazovanjem i nemaju ni najmanju mrlju u svojoj karijeri. Stavili ste nepravedno na stub srama rukovodioca jedne ugledne osnovne škole i sve njene zapošljene ne znajući da, ili se trudeći da ne saznate, su sve optužbe pred sudom neosnovane i da za njih postoje pravno prihvatljivi dokazi koje mediji dobijaju na uvid pozivajući se na pravo o Informacijama od javnog značaja, što je misaona imenica vašeg „rekla-kazala“ portala. U domenu opšte kulture je poznavanje funkcionisanja javnih nabavki škola, uloge Saveta roditelja i Školskog odbora, uređivanje jezičkih grupa po posebnom uputstvu Ministarstva prosvete ili finansiranje nenastavnog osoblja. Sve ono što mislite da ste naveli u portalu, namenjenom jeftinoj zabavi pojedinaca političke prošlosti grada koji sebe slove opozicijom, je bestidna laž prema jednom cenjenom članu obrazovnog sistema, koju nećete udostojiti ni izvinjenjem kada se po stoti put dokaže da ste lažljivi manipulatori i ništa više.

Znamo da vam je žao što danas na čelu škole nije čovek koji je krao brašno od svojih učenika i zato krivično odgovarao. Ili onaj sledbenik Đilasa čije dugove još vraćamo. Takvi, i pored vaše podrške, nikada više neće biti u prilici da kradu.

Slobodno pišite, mi i dalje držimo čas – stoji na kraju saopštenja GrO SNS u Vranju.

Nema komentara

Trenutno nema komentara u vezi Saopštenje GO SNS-a u Vranju. Možda želite da dodate Vaš komentar ?

Ostavite komentar