Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube

Saopstenje Saveta za informisanje GO SNS-a

Objavljeno u Politika

Objavljeno March 10, 2020 Nema komentara

Besramnost promotera pobornika fašističkih ideja – jedini način na koji se može opisati karakterizacija neukusnim i krajnje zlonamernim poređenjem slogana SNS-a „Aleksandar Vučić- Za našu decu” sa onim koji u svom tekstu Info-Vranjske nazivaju „replikom” ideologije Adolfa Hitlera i nacističke Nemačke 30-ih godina prošlog veka.

Najvećem laiku istorijskih dešavanja navedenih u ovoj sramnoj objavi potpisanoj od strane Saše Stojkovića-Babačka je jasan povod i cilj ove beskrupuloznosti, ali u isto vreme prepoznatljivo i totalno razmimoilaženje sa vizijom budućnosti napredne Srbije i tužnih ostataka bivšeg žutog režima koji bi da je vrate u vreme potlačene i porobljene zemlje.

Polemika bi bila samo znak uvažavanja nakaradnosti jednog osakaćenog dela društva. Ali, ne treba ni ćutati pred ovakvim omraženim govornicima sopstvene države i naroda,

Još jednom ste pogrešili gospodo! Srbija danas je posvećena budućnosti i budućim pokolenjima zarad čije sigurnosti gradimo i stvaramo svet dostojan življenja i nadanja. A vi, vi ćete ostati zauvek zarobljeni u najomraženijim idejama prošlosti gde i pripadate.

Stidite se svojih reči, za mržnju je kasno, ogrezli ste u njoj!

Nema komentara

Trenutno nema komentara u vezi Saopstenje Saveta za informisanje GO SNS-a. Možda želite da dodate Vaš komentar ?

Ostavite komentar