Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube

SNS: Uzalud vam trud obmanjivači, za drugog su voljni glasači

Objavljeno u Politika

Objavljeno March 13, 2020 Nema komentara

Prezir i mržnja čiji je neposredni povod podrška koju je usled ostvarenih razultata, na samom početku izborne kampanje izazvala Srpska napredna stranka u Vranju, izgleda doživljavaju svoju kulminaciju. Naime, dva dana nakon što je predsednik države raspisao lokalne i parlamanterne izbore, koalicija okupljena oko SNS-a podnosi, kako Info-Vranjske navode „Pompeznom šetnjom”, Gradskoj izbornoj komisiji listu od 65 kandidata koju je podržalo potpisima 2176 građana. Istog dana, GIK proglašava listu SNS-a sa 2092 važeća potpisa građana. Preko dve hiljade potpisa sakupljenih za samo nekoliko sati je ne samo odraz podrške, već i svojstven rekord na ovim prostorima.

To je mnoge zabolelo.

Četvorogodišnja kampanja spinovanja vestima izvedenih iz „poverljivih” izvora dostupnih samo tesaru i autostoperu Vranjskih, nije dala nikakvih rezultata. Degradacija vidljivog napretka grada nije uspela, sve što su probali da omalovaže svojim trivijalnim tekstovima i podrže komentarima uvreda i kleveta, poslužilo je samo kao jeftini oblik zabave besposličara i srbomrzaca.

I šta dalje? Izgubljene u nakaradnom tumačenju onoga što ne mogu da opovrgnu, Info-Vranjske kreću sa sistematičnim napadima na vodeće naprednjake grada, ne vodeći računa koga će u procesu naložene i verovatno potplaćene „borbe” povrediti, ne mareći ni za ugled tih ljudi, njihovih porodica, dece… po principu – što prljavije, to bolje!

Najveća, ali sigurno ne i poslednja laž u nizu, je sramno osporavanje validnosti liste potpisa podrške građana Vranja sa izmišljenim likom čijim posredovanjem je predato 150 fantomskih glasova. Kažemo „fantomskih“, jer sem u pokvarenoj mašti omraženog autostopera, niko u celom postupku prikupljanja i overe glasova, čije procedure smo svi svesni, nije ni čuo ni video ovaj zabeleženi fenomen Zone sumraka portala Vranjskih.

Uzalud vam trud obmanjivači, za drugog su voljni glasači.

Nema komentara

Trenutno nema komentara u vezi SNS: Uzalud vam trud obmanjivači, za drugog su voljni glasači. Možda želite da dodate Vaš komentar ?

Ostavite komentar