Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube

Saopstenje Saveta za informisanje SNS u Vranju

Objavljeno u Politika

Objavljeno April 02, 2020 Nema komentara

 

“Likvidacija Vučića je prirodno pravo“, sa jasnim predumišljajem urednik Tabloida Milovan Brkić, gostujući u emisiji na Jutjub kanalu Slavija info TV. Kao da nedavna naslovnica NIN-a sa uperenom puškom u šefa države u režiji Milana Ćulibrka nije bila dovoljno skandalozna?
Sramno je i pitanje zašto u vremenu Brandeburških divizija maskiranih u ruho novinara u službi otpadnika bivše vlasti, kukavički ćuti većina novinarskih udruženja, jer je više nego očigledna unapred organizovana strategija ponavljanja istorije javne medijske egzekucije u cilju sprovođenja te monstruozne namere u delo?

Priznajemo, zanemeli smo!

Zanemeli pred smelošću onih koje je žigosala istorija neuspehom i podlošću, da se drznu da formiraju streljački vod i stave u ruke dželata magacin sa municijom. Zanemeli na trenutak, da bi se kao jedan iz dubine duša oglasili stavom i rečju koje jasno govore svim poklonicima fašističkih metoda – onda i onaj koji podigne ruku da oglasi pretnju na život i delo Aleksandra Vučića, moraće da bude spreman da se suoči sa većinskim delom građana Srbije u čije ime se oduvek i danas čovek koga prozivate i kome otvoreno pretite, neumorno bori i iz čije smo borbe izašli kao bolja država i kao veći ljudi.
I danas, dok vas opstruktivne novinare, podržavaju šerpadžije sa retkih prozora stambenih zgrada, Srbija čuje svake večeri aplauz zahvalnosti miliona u najjačoj borbi koja i danas ne prestaje i koju ćemo izvojevati zajedno, vođeni onim kojeg za sve krivite, jer za nas, naprednu većinu Srbije, pobeda je jedina opcija!, stoji u saopštenju Saveta za informisanje.

Nema komentara

Trenutno nema komentara u vezi Saopstenje Saveta za informisanje SNS u Vranju. Možda želite da dodate Vaš komentar ?

Ostavite komentar