Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube

Gradonacelnik Vranja uputio apel gradjanima da budu odgovorni i disciplinovani

Objavljeno u Društvo

Objavljeno July 09, 2020 Nema komentara

Govoreći o trenutnoj epidemiološkoj situaciji, gradonačelnik dr Slobodan Milenković rekao je za zvaničan gradski sajt da Vranje prolazi kroz veoma težak period.

“Imamo veliki broj zaraženih sugrađana, ali nažalost i onih koji nisu uspeli da se izbore sa koronavirusom. Ovom prilikom upućujem iskreno saučešće porodicama preminulih.

Naš zdravstveni sistem trpi veliki pritisak, posebno ATD ambulanta. Od ukupnog broja pregledanih pacijenata, polovina je bila sa upalom pluća.Moram da kažem da je izuzetno veliki pritisak i na naše zdravstvene radnike, zato apelujem na sugrađane da poštuju epidemiološke mere, jer na taj način, štiteći sebe, štitimo sve ostale, ponajviše naš zdravstveni sistem.Uveren sam da ćemo u narednom periodu uspeti da situaciju stavimo pod kontrolu i da ćemo izaći iz ove pošasti sa što manje posledica. 

Ponoviću apel svim našim sugrađanima, svim Vranjancima, da i u narednom periodu budu odgovorni, disciplinovani i ozbiljno shvate ovu situaciju”, istakao je u svom obraćanju gradonačelnik dr Slobodan Milenković.

Nema komentara

Trenutno nema komentara u vezi Gradonacelnik Vranja uputio apel gradjanima da budu odgovorni i disciplinovani. Možda želite da dodate Vaš komentar ?

Ostavite komentar