Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube

Jumko: Netacni i zlonamerni tekstovi narusavaju nas ugled

Objavljeno u Ekonomija

Objavljeno July 31, 2020 Nema komentara

Kompanija Jumko uputila je saopstenje za javnost koje vam prenosimo u celini.

”Netačni i zlonamerni tekstovi koje skoro svakodnevno objavljuje portal ”Info vranjske” o poslovanju YUMCA cy deo kampanje koja ima za cilj narušavanje ugleda i nipodaštavanje rezultata Kompanije postignutih u poslednjih nekoliko godina. U stalnoj potrazi za senzacijom i naslovima koji će obezbediti veću posetu i čitanost portala plasiraju se lažne i neproverene informacije o navodnim zloupotrebama i malverzacijama koje dovode u zabludu naše poslovne partnere, a i same zaposlene. Takođe, vrlo često iznose se informacije o tekućem poslovanju Kompanije i to samo na osnovu neimenovanog izvora odnosno po principu ”rekla-kazala” što mnogo govori o kredibilitetu pomenutog portala.

Svi poslovi koji se realizuju u Kompaniji, a oni su raznoliki i što se tiče asortimana i količine proizvodene robe, su dobijeni u fer tržišnoj borbi sa konkurencijom. Uspeli smo da zahvaljujući tehnološkoj i kadrovskoj opremljenosti uz posedovanje brojnih dozvola i sertifikata realizujemo brojne ugovore koji su omogućili stabilno poslovanje i funkcionisanje sistema, a samim tim i zapošljavanje novih radnika. Obezbeđujemo redovne zarade za 2000 zaposlenih koje su za 60 odsto veće u odnosu na period od pre 4 godine i od kojih živi isto toliko porodica u Vranju i okolini. U cilju proširenja kapaciteta i kvaliteta proizvodnje rekonstruisani su i adaptirani objekti, investirano je u obnovu mašinskog parka, usvojeni su novi proizvodi, a svakodnevno se radi i na poboljšanju kvaliteta života i rada naših zaposlenih. Od firme kojoj je pretilo zatvaranje uspeli smo da se od 2014. godine do danas vratimo na tržište i povratimo poverenje poslovnih partnera u zemlji i inostranstvu, a samim tim i poboljšamo privrednu, ekonomsku i socijalnu sliku, ne samo u Vranju, nego i u drugim gradovima gde smo otvorili nove pogone.

Kao ozbiljna Kompanija koja poštuje Zakone naše države spremni smo da zakonitost našeg rada predočimo državnim institucijama čiji je to i posao. Ovakve insinuacije i korišćenje medijskog prostora portala ”Info vranjske” da bi se izrazila lična netrpeljivost i namera da se ostvari nekakva korist smatramo napadom na dalji rad Kompanije, a samim tim i na egzistenciju naših zaposlenih koji su posle mnogo godina zadovoljni što su deo našeg ”YUMCA”, stoji u saopštenju HK PK Jumko a.d. Vranje.

Nema komentara

Trenutno nema komentara u vezi Jumko: Netacni i zlonamerni tekstovi narusavaju nas ugled. Možda želite da dodate Vaš komentar ?

Ostavite komentar