Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube

Saopstenje predsednika vranjskih naprednjaka Slavise Bulatovica

Objavljeno u Politika

Objavljeno July 30, 2020 Nema komentara

Pre svega, poručio bih onima koji brinu u kakvim sam odnosima sa Draganom Stevanovićem, potpredsednikom Izvršnog odbora Srpske napredne stranke, da nikada nismo bili u boljim odnosima.

Info-Vranjske mogu da lažu, i to im dosta dobro ide, ali da vode kadrovsku politiku Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Vranju, to im ne ide od ruke baš nikako.

Zamislite koliko treba da ste nesposobni da ne sprovedete u delo nešto za šta se skoro sedam godina svakodnevno zalažete, i pri tom ne birajući ni sredstva, ni načine. Jer toliko mene i gospodina Stevanovića lažovi iz Info-Vranjskih progone, smenjuju, svađaju, hapse, osuđuju… Da smo najgori na svetu morali bi za sedam godina bar jedno slovo o nama pozitivno objaviti. Mogu da razumem da niste mogli o privatizaciji Simpo Cveća, jer je vaš novinar dobio stan od te firme, ali što ne pomenuste bar „Skadar na Banjštici“ koji smo posle 40 godina rešili, kao i mnogo toga.

Ali, na vašu veliku žalost i nesreću, ljudi u Banji znaju da sve što je do sada urađeno, ne bi bilo moguće bez podrške gospodina Stevanovića.

I da budem iskren prema vama takvima, srećan sam što sam deo tima sa kojim u Vranju, Vranjskoj Banji, i uopšte na jugu, sprovodi politiku našeg predsednika Aleksandra Vučića i Vlade Republike Srbije – kaže se u saopštenju koje je potpisao predsednik GrO SNS u Vranju Slavisa Bulatovic.

Nema komentara

Trenutno nema komentara u vezi Saopstenje predsednika vranjskih naprednjaka Slavise Bulatovica. Možda želite da dodate Vaš komentar ?

Ostavite komentar