Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube

SNS Vranje: Srbija neće tolerisati nasilje i divljanje

Objavljeno u Politika

Objavljeno July 08, 2020 Nema komentara


GrO SNS Vranje je povodom dešavanja u glavnom gradu izdao saopštenje koje vam prenosimo u celosti:

Protekle noći je čitava Srbija svedočila ekspanziji nasilja i huliganstva. Protesti u režiji Dragana Đilasa i ološa sada već nepostojećeg saveza, bili su zapravo paravan horde besnih pasa puštenih s lanca, da pale vozila i kontejnere, čupaju saobraćajne znake i napadaju pripadnike snaga bezbednosti kamenicama i šipkama.

Ni jednog trenutka niko iz neorganizovane rulje nije ni pomišljao na dugoročne posledice koje će ostaviti okupljanje u vreme pojačane pandemije, posebno u Beogradu koji je najveće žarište u ovom trenutku.

Dovoljno je reći da su zabranili prolaz kolima hitne pomoći, i tu je jasna sva briga o životima građana Srbije.

Vrhunac silejdžistva je definitivno dirigovani upad u Narodnu skupštinu koji bez sumnje otkriva jedini motiv raspale opozicije, a to je nasilno osvajanje vlasti.

GrO Srpske napredne stranke Vranje najoštrije osuđuje divljaštvo Đilasove bande huligana i apeluje na državne organe da se u skladu sa zakonom procesuiraju učesnici i organizatori ovog sramnog rušenja institucija države Srbije.

Srbija neće tolerisati nasilje i divljanje. Predaja nikada nije bila opcija.

Savet za informisanje,

GrO SNS

VRANJE

Nema komentara

Trenutno nema komentara u vezi SNS Vranje: Srbija neće tolerisati nasilje i divljanje. Možda želite da dodate Vaš komentar ?

Ostavite komentar