Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube

SDPS: Stranka na vlasti čiji smo mi koalicioni partneri pokušava da se izbori za lepši grad

Objavljeno u Politika

Objavljeno August 19, 2020 Nema komentara

Saopštenje za javnost koje su juče, dan nakon konstituisanja vlasti, uputili članovi gradskog odbora Narodne stranke, pokazuje koji stepen opozicionog delovanja postoji u redovima ove stranke.

Odgovori na saopštenja nisu praksa koju mi u stranci koristimo da izrazimo svoje političke stavove i smatramo da postoje druga mesta gde se mogu i gde se trebaju razmenjivati mišljenja, skupština je jedno od njih. Ali, s obzirom na činjenicu da ova stranka nije smogla snage da izađe na demokratske izbore, pa makar i lokalne i podrškom svojih pristalica, ako ih uopšte ima u Vranju, uđe u parlamentarni dom, ovo je način da repliciramo na njihovo saopštenje koje se temelji na lažima, insinuacijama i pretpostavkama.

Oni ljudi koji bez razmišljanja grad u kome žive nazivaju „učmalim“, „nerazvijenim“ i „ekonomski propalim“ govore više o sebi nego o onima koje kritikuju.

Stranka na vlasti čiji smo mi koalicioni partneri pokušava da se izbori za lepši, ekonomski i infrastrukturno jači grad. Briga o svakom pojedincu koji je zbog bilo čega zakucao na vrata lokalne samouprave, govori o nama koji bar pokušavamo da radom, a ne demagogijom nešto promenimo. Uostalom, o nama govore rezultati započetih i završenih projekata, a odgovore na to kako radimo dobili smo onako kako dolikuje u jednom demokratskom društvu na izborima.

Mi smo bili deo prethodne vlasti, kao i one pre, bićemo i sada jer smo očigledno pokazali da smo korektni koalicioni partneri koji lobiraju za svoj grad, za svoje komšije, prijatelje i svoju decu. Nama je u interesu da živimo u nekom boljem okruženju, a Vama očigledno učmalost godi, jer kada ne bi ste pisali saopštenja mnogi bi zaboravili i da postojite.

O tome da li je Slobodan Milenković najgori gradonačelnik u istoriji grada pokazaće rezultati. Uostalom istoriju pišu pobednici, a nama laska što smo i u ovom sazivu deo pobedničkog tima.

Nezavisno od stranke koja je stub koalicije, uvek smo cenili konstruktivnu i dobronamernu kritiku opozicije. Bili spremni da priznamo gde grešimo, ali u ovom slučaju, konkretno u Vašem saopštenju vidimo samo neprimereni rečnik i svojevrsni govor mržnje.

Ispred nas je još jedan mandat u kome ćemo uraditi sve da građani žive bolje, ispred Vas poštovani prijatelji su četiri godine, da zauzmete stav, odlučite se kojoj opciji pripadate i eventualno se tada možete nazvati opozicijom.

Nema komentara

Trenutno nema komentara u vezi SDPS: Stranka na vlasti čiji smo mi koalicioni partneri pokušava da se izbori za lepši grad. Možda želite da dodate Vaš komentar ?

Ostavite komentar