Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube

Grad Vranje nastavio sa akcijom podele auto sedišta

Objavljeno u Društvo

Objavljeno September 16, 2020 Nema komentara

Grad Vranje nastavio je sa akcijom podele auto sedišta roditeljima koji su dobili bebu u ovoj godini, a koja se sprovodi u okviru aktivnosti Saveta za bezbednost saobraćaja. Tako je danas uručeno 75, a isto toliko će biti uručeno i sutra, auto sedišta za bebe koje su rođene u periodu od 1. aprila do 30. juna ove godine. Na ovaj način Grad pruža podršku mladim bračnim parovima u odgajanju potomstva.

,,Кao društveno odgovorna lokalna samouprava, već nekoliko godina unazad Grad Vranje poklanja auto sedišta roditeljima novorođenih beba. Novim pravilnikom sve bebe rođene tokom ove, 2020. godine  dobiće auto sedišta. Na ovaj način, osim što želimo da utičemo na bezbednost dece u saobraćaju i odgovorno ponašanje svakog od roditelja ponaosob, ujedno želimo i da pomognemo svima vama, našim sugrađanima, u odgajanju mališana. Od srca vam čestitam rođenje deteta i želim da se radujete njegovom odrastanju i svakom novom danu koji provodite zajedno’’, stoji u čestitki gradonačelnika dr Slobodana Milenkovića, roditeljima. Zgog epidemiološke situacije izazvane korona virusom nije organizovan veliki skup kao ranije, već su roditelji dolazili pojedinačno po sedišta za svoje bebe.

Nema komentara

Trenutno nema komentara u vezi Grad Vranje nastavio sa akcijom podele auto sedišta. Možda želite da dodate Vaš komentar ?

Ostavite komentar