Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube

Klubovi sa područja Pčinjskog okruga bili su veoma uspešni u šestom kolu prvenstvene sezone

Objavljeno u Sport

Objavljeno September 22, 2020 Nema komentara

Klubovi sa područja Pčinjskog okruga, članovi Zone «Jug», bili su veoma uspešni u šestom kolu prvenstvene sezone u ovom fudbalskom rangu, jer su pobede ostvarili Nebeski anđeli i Vranjska Banja, dok je ekipa Alakinca osvojila bod na teškom gostovanju u Orašju kod Vlasotinca.Tim Vojske Srbije Nebeski anđeli savladao je u Bazi «Jug» kod Bujanovca Jedinstvo iz Gornje Stopanje sa 2:0, poluvreme 2:0.«Vojnici» su tri boda obezbedili u prvom poluvremenu golovima Strahinjića u 7. i Stevanovića u 20. minutu, pa se posle ovog kola nalaze na drugom mestu na tabeli Zone «Jug» sa 14 bodova.

Fudbaleri Vranjske Banje odličnom igrom iznenadili su Jedinstvo iz Grdelice u gostima, pobedom od 4:2, poluvreme 2:1.Banjčani su u svim elementima fudbalske igre nadigrali domaći tim i golovima Zenelija u 35. i 40, Mihajlovića u 77. i Jovića u 90. minutu osvojili ceo plen i popravili položaj na tabeli, gde zauzimaju 10. poziciju sa osam osvojenih bodova.U narednom sedmom kolu u Vranjskoj Banji domaći tim dočekuje Nebeske anđele i to će biti derbi Vranja i Pčinjskog okruga.

Fudbaleri Alakinca su igrali u Orašju nerešeno sa domaćim timom Budućnosti 0:0 i na tabeli Zone «Jug» zauzimaju visoko četvrto mesto sa 11 bodova.U narednom sedmom kolu, Alakince je domaćinekipi Žitorađe koja je šesta na tabeli Zone «Jug» sa 10 bodova.

Nema komentara

Trenutno nema komentara u vezi Klubovi sa područja Pčinjskog okruga bili su veoma uspešni u šestom kolu prvenstvene sezone. Možda želite da dodate Vaš komentar ?

Ostavite komentar