Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube

Pozivaju se prodavci i kupci da koriste pijacu na Oglednoj stanici

Objavljeno u Društvo

Objavljeno September 17, 2020 Nema komentara

JKP Komrad poziva sve zainteresovane prodavce poljoprivrednih proizvoda da ukoliko nemaju zakupljene tezge na pijacama Tekija i Bujkovski most svoju robu odnesu na pijacu Ogledna stanica, gde ima dovoljno prostora za sve prodavce i neće im biti naplaćena pijačna taksa. Inače, prodavci koji imaju veliku količinu robe mogu da je prodaju i iz kamiona na pijacama Tekija i Ogledna stanica.Takođe, obaveštavaju se kupci da je veliki izbor poljoprivrednih proizvoda na pijaci Ogledna stanica i da ima dovoljno parking mesta, tako da nesmetano mogu se da kupuju namirnice za zimnicu.

Neophodno je da se na pijacama prodavci i kupci pridržavaju mera zaštite u vidu obaveznog nošenja maski kako bi se izbeglo širenje korona virusa. Potrebno je da se prodavci i potrošači na pijaci pridržavaju međusobnog rastojanja od dva metra.Strogo je zabranjena vanpijačna prodaja poljoprivrednih proizvoda.Kontrolu i nadzor nad sprovođenjem donetih mera vršiće nadležni iz Komunalne inspekcije, Policijske uprave i Komunalne milicije.

Nema komentara

Trenutno nema komentara u vezi Pozivaju se prodavci i kupci da koriste pijacu na Oglednoj stanici. Možda želite da dodate Vaš komentar ?

Ostavite komentar