Saopštenje SNS-a u Vranju

Objavljeno September 16, 2020 Nema komentara

Ono što Predrag Koraksić Koraks, samozvani karikaturista, prepoznaje u svom radu kao stvaralaštvo, normalnom čoveku je očigledna gomila objavljenih nakaradnih karikatura, za koje i sam tvorac kaže da mogu da razumeju „primitivni i nepismeni”, a pritom ispušta da umetne „samo”, jer su upravo to – odraz psihičkog stanja moralne nakaze u službi plaćeničkog tabloida , a zarad zabave očiglednog taloga društva.

Razumljivo je da ogromna većina naprednog društva nikada nije ni čula za ovog izroda društvene animirane interakcije, a razlog je više nego očigledan, prezentovani sadržaj jednog psihopate je predmet psihijatrijskih studija, a ne normalnog društva.

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Vranju ne može ostati nem pred ovom bezljudskošću kojom se smišljeno i bez trunke srama napada svaki korak napred koju učini u ime Srbije njen predsednik Aleksandar Vučić. Osuđujemo ovu društvenu izopačenost i apelujemo na sve da javno osude ovakve izlive mržnje prema svemu što radi državni vrh legitimno izabran u izbornoj pobedi nezapamćenoj u srpskoj istoriji.

Trenutno nema komentara u vezi Saopštenje SNS-a u Vranju. Možda želite da dodate Vaš komentar ?