Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube

SNS:Delegacija Srbije zajedno sa Vucicem ucinila Srbiju ponosnom

Objavljeno u Politika

Objavljeno September 06, 2020 Nema komentara

Delegacija Srbije predvođena predsednikom Aleksandrom Vučićem u Vašingtonu, učinila je juče 04. septembra čitavu Srbiju ponosnom. Fotografija predsednika Aleksandra Vučića u Ovalnom kabinetu Bele Kuće sa američkim predsednikom Donaldom Trampom obišla je čitav svet i najavila nove stranice svetske istorije.

Uprkos niskim udarcima koji su dolazili od strane opozicije iz Srbije, pregovarački tim vođen Aleksandrom Vučićem potpisao je istorijski sporazum o bilateralnoj saradnji sa SAD-om, koji je isključio međunarodno priznanje lažne države Kosovo, što je najveća pobeda Srbije u ovom veku.

Predsednik Aleksandar Vučić je po ko zna koji put opravdao ogromno poverenje građana Srbije, vrativši ono što je do skora bilo za Srbiju potpuno izgubljeno. Braneći srpski narod, istoriju i tradiciju, još jednom je dokazao da je pravi borac za očuvanje srpskog nacionalnog identiteta.

Savet za informisanje,

GrO SNS Vranje

Nema komentara

Trenutno nema komentara u vezi SNS:Delegacija Srbije zajedno sa Vucicem ucinila Srbiju ponosnom. Možda želite da dodate Vaš komentar ?

Ostavite komentar