Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube

Ministarka privrede Anđelka Atanasković posetila Simpo

Objavljeno u Ekonomija

Objavljeno November 30, 2020 Nema komentara

Ministarka privrede Anđelka Atanasković posetila je I Simpo u Vranju i tom prilikom istakla da će se za Simpo tražiti strateški partner tek kada se oslobodi zavisnih preduzeća.„Imala sam želju da obiđem kompanije koje su na listi firmi za privatiuzaciju i da sa menadžmentom popričam o situaciji, šta oni misle i kako su uspeli da se sačuvaju za sve ove godie i u ovako teškom vremenu“, rekla je Atanasković.

Ministarka je ukazala i da je pandemija izazvana korona virusom napravila dosta problema svima, ali da će ministarstvo naći najbolje rešenje za Simpo.Atanasković se zahvalila Privrednoj komori Srbije i lokalnoj vlasti u Vranju što pomažu Simpo.

Generalni direktor kompanije Slađan Disić rekao je da je ministarka mogla da se uveri da Simpo od pravosnažnosti UPPR-a, od 21. februara prošle godine, zaključno sa današnjiom danom izmiruje sve svoje obaveze i da nisu tačne priče koje idu u javnosti da je dužnik.On je dodao da će Simpo nastaviti da sarađuju sa Ministarstvom privrede na rešavanju svih problema koji tište tu firmu.

Nema komentara

Trenutno nema komentara u vezi Ministarka privrede Anđelka Atanasković posetila Simpo. Možda želite da dodate Vaš komentar ?

Ostavite komentar