Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube

Saopstenje SNS u Vranju

Objavljeno u Politika

Objavljeno January 18, 2021 Nema komentara

Ustaljeno širenje neistina od strane propagandista koji sebe slove novinarima lokalnog portala Info-Vranjske, je nešto što smo vremenom naučili da ignorišemo do određenog stepena tolerancije.

U tekstu koji je Đilasov medij u Vranju objavio 15. januara 2021. godine pod naslovom “ MNOGO JE, KUME: Banka samovoljno NE ŽELI da klijentima isplati njihov novac”, i laiku je jasno da se pod tobožnjom brigom za klijente banaka krije otvoren poziv na nasilje!

“Bilo kako bilo, neko ovo mora da plati, parama ili kako god. Inače, svi pištolje na kuk, nema druge.”

Stoji na kraju teksta koji je potpisao niko manje do SSB, vlasnik Đilasovog medija, i glavni i odgovorni urednik istog.

Za portal koji finansira stranka, koja ne krije da joj je jedina politika nasilje, bilo je pitanje dana kada će otvoreno pozivati na sukobe i nasilje. Zaista, posle višegodišnjeg pisanja neistina, propagiranja mržnje, iznošenja najgorih laži i uvreda o funkcionerima Srpske napredne stranke i njihovim porodicama, pa čak i kućnim ljubimcima, gore pomenuti poziv na “pištolje na kuk”, “neko ovo mora da plati, parama ili kako god” je nešto što se od gospodina glavnog i odgovornog moglo i trebalo očekivati.

Ali, nasilje u Srbiji nikada neće proći i nikada u građanima Srbije neće imati svoje saveznike. Politici nasilja i mržnje koju pojedinci pokušavaju da šire Srbijom, i preko raznoraznih portala, građani su jasno rekli NE na poslednjim izborima. Građani Srbije žele razvoj i prosperitet, žele nove fabrike, puteve, škole, bolnice, hotele, radna mesta… sve ono za šta se predsednik Srbije Aleksandar Vučić i Vlada zalažu.

Nasilje nigde u svetu ne prolazi nekažnjeno, neće ni u Srbiji. Zato pozivamo nadležne da pod hitno reaguju na ovaj otvoreni poziv na nasilje.

Takođe, pozivamo i novinarska udruženja da se izjasne da li ćutanjem podržavaju pisanje Đilasovog portala koji maše oružjem i podsećamo neke da su i za mnogo manje stvari pravili serijale.

Savet za informisanje,

GrO SNS Vranje

Nema komentara

Trenutno nema komentara u vezi Saopstenje SNS u Vranju. Možda želite da dodate Vaš komentar ?

Ostavite komentar