Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube

SNS: Čuvari Đilasovog portala u zimskom periodu

Objavljeno u Politika

Objavljeno January 19, 2021 Nema komentara

Pravovremena i potpuno opravdana reakcija osude GrO SNS Vranje povodom medijskog poziva portala Info-Vranjske na oružje, podigla je na noge tužne ostatke bivšeg režima koji su istog trenutka krenuli u odbranu nasilja kao sredstva komunikacije. Samoprozvani pripadnici “Političke elite” prepoznatljivi po predvođenju doskarašnjih nasilnih protesta i pokušaju osvajanja Narodne Skupštine kamenicama u uzastopnim stampednim jurišima, nisu gubili vremena da svojim saopštenjima zaštite svog lokalnog jurišnika napadajući sve tekovine aktuelne vlasti što čine i televizije nova.rs i N1, u čiju se medijsku grupaciju svrstavaju, a za koje je, podsećamo, “Oluja”, oslobodilačka akcija, a srpski narod genocidna strana zločina u Srebrenici.

Gospodo, možda ste i podigli malo prašine zveckajući pištoljima po političkoj pustinji u kakvoj se odavno nalazite, ali je vreme da to isto naoružanje kojim bi da vladate Srbijom, obesite o klin. Nikoga niste i nećete uplašiti troglavim kerberom na kapiji plaćeničkog portala.

Veličajte onog ko bi tuđe sinove da izvodi na ulice i njihovom krvlju pravi crveni tepih do nikad prežaljene vlasti, mi ostajemo dosledni očuvanju i izgradnji bezbedne budućnosti naše dece.

Nema komentara

Trenutno nema komentara u vezi SNS: Čuvari Đilasovog portala u zimskom periodu. Možda želite da dodate Vaš komentar ?

Ostavite komentar