Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube

Saopšenje GO SNS u Vranju

Objavljeno u Politika

Objavljeno April 19, 2021 Nema komentara

Saopštenjem u cilju neosnovanih napada na aktuelnu vlast grada Vranja, izazvanim nostalgijom za bivšom lopovskom vlašću, oglasio se nedavno Gradski odbor PSG-a, prozivajući gradonačelnika dr Slobodana Milenkovića jer je, u interesu građana, odlučio da sprovede u delo projekte obnove gradske infrastrukture od kojih su svi pre njega okretali glavu.

Iako toga niste vredni, jer ste marioneta u rukama tajkuna bivše vlasti, GrO SNS Vranje oseća obavezu da vam ukaže na ono što ste se decenijama trudili da ne primećujete.

Smeta vam gradonačelnik Milenković pre svega zato što je svojim stavom i odnosom prema problemima građana Vranja potvrdio ono što ni jedan pre njega nije, da jeste, kako kažete, običan građanin u službi napretka grada i njegovih građana.

Nedostaje vam neprohodna kaldrma ulice Bore Stankovića, nepregledna pustoš uraslog zemljišta na kome se danas nalazi ritejl park Zona, čije vidimo ni ime ne znate, osuđujete modernizaciju Gradskog parka koji je pre rekonstrukcije bio mračno mesto visikog rizika za šetače u samom centru grada. Udarate na funkcionere javnih preduzeća jer nisu više marionete u službi bahatih gradskih čelnika, prozivate zdravstveni centar koji se u doba pandemije lavovski bori za očuvanje života ljudi zauzimajući vodeće mesto u procesu vakcinacije u čitavoj republici.

I sve navedeno jeste ,,krivica” lokalne vlasti na čelu sa gradonačelnikom dr Slobodanom Milenkovićem koja je nakon decenijskog propadanja i pljačke gradskog budžeta, odlučila da ide u korak sa ostatkom zemlje i od ogromnog gradilišta kakav je grad danas, stvori jedan od najmodernijih gradova juga Srbije.

Kako smo vas udostojili odgovorom, red je da i vas nešto zapitamo, da li je i ovaj neargumentovani napad na prvog čoveka Grada proizvod politike lažnih afera Dragana Đilasa, ako uzmemo u obzir da je upravo pomenuti tajkun još u septembru prošle godine smenio skandalmajstora Sergeja Trifunovića sa čela PSG-a?

I ne morate da odgovorite, improvizujte u pokušaju da se predstavite u svetlu političkog činioca u zemlji koja vas neće i ne prihvata.

Nema komentara

Trenutno nema komentara u vezi Saopšenje GO SNS u Vranju. Možda želite da dodate Vaš komentar ?

Ostavite komentar