Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube

Saopštenje SNS-a u Vranju

Objavljeno u Politika

Objavljeno June 04, 2021 Nema komentara

Poslednjim Saopštenjem, Stranka slobode i pravde u Vranju, pozivajući građane na bojkot izbora za Savete mesnih zajednica, još jednom pokušava da nepostojanje podrške u narodu opravda namerom da odvrati članove MZ da ostvare svoje građansko pravo, da neposredno i preko slobodno izabranih predstavnika upravljaju javnim poslovima od neposrednog, zajedničkog i opšteg interesa za lokalno stanovništvo.

Iako je autor bojkotaške peticije morao da posegne ka Zakonu o lokalnoj samoupravi da bi ublažio činjenicu da je Saopštenje ništa drugo do još jedna prazna priča, potvrdio je u ime tajkuna koji ga finansira da je SSP-u interes građana i poštovanje Ustava i zakona države u kojoj živimo, poslednja stavka u nepostojećem programu. Opravdano, ako uzmemo u obzir da koriste nasilje i poziv na anarhiju kao oruđe u osvajanju vlasti na ulici, mimo izbora.

Podsećamo ovom prilikom aktere Stranke slobode i pravde da, iako pri svakom oglašavanju napominju da su „mlada stranka koja nije imala učešća u ni jednoj prethodnoj vlasti”, ne zaborave da uz tu očiglednu laž napomenu i to da su i jako malobrojna stranka za koju bojkot izbora ne bi bila opcija da se održavaju na primer na Mauricijusu, jer su joj svi interesi upravo tamo „sakriveni”.

Apelujemo na kraju na sve građane Vranja koji su u prošlosti na demokratskim izborima dali maksimalno poverenje aktuelnoj vlasti, rekordnim izlaskom na izbore za Savete mesnih zajednica u nedelju 6. juna, pokažu da žele da žive i rade u zemlji koja postoji za dobrobit svakog od nas i u kojoj je svaki glas podjednako važan!

Nema komentara

Trenutno nema komentara u vezi Saopštenje SNS-a u Vranju. Možda želite da dodate Vaš komentar ?

Ostavite komentar