Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube

Zbog velikog interesovanja u dodatnim terminima biće prikazan film ,,Toma’’

Objavljeno u Kultura

Objavljeno September 30, 2021 Nema komentara

Na repertoaru vranjskog bioskopa, u velikoj sali Pozorišta ,,Bora Stanković’’ u subotu, 2. oktobra, su tri filma. U terminu predviđenom za najmlađe gledaoce, od 12 sati, je nastavak komedije nominovane za Oskara ,,Mali šef – porodični biznis’’. Reč je o animiranoj hit komediji koja se u srpskim bioskopima pojavila početkom septembra i predstavlja film za celu porodicu. U večernjem terminu, od 20 sati, na repertoaru je film ,,Šeng Či i legenda o deset prstenova’’. Film je zasnovan na Marvelovim stripovima u čijem je fokusu Šeng-Či – kung-fu majstor, pun je akcija, avantura i fantazija.

Zbog velikog interesovanja u dodatnim terminima biće prikazan film ,,Toma’’, Dragana Bjelogrlića, sa Milanom Marićem u glavnoj ulozi. Trebalo je da se prikazuje samo do petka, ali zbog velikog interesovanja publike biće prikazan i u subotu, 2. oktobra, od 17 časova, kao i u nedelju, ponedeljak i utorak od 18 i 21. čas. Reč je o biografskom filmu o Tomi Zdravkoviću, čoveku koga ne pamtimo samo po njegovim pesmama i načinu na koji ih je pevao, već i kao velikog boema – po ponašanju i u duši. Ovo je priča o duši. Karte za sve projekcije po ceni od 350 dinara mogu se kupiti na biletarnici pozorišta.

Nema komentara

Trenutno nema komentara u vezi Zbog velikog interesovanja u dodatnim terminima biće prikazan film ,,Toma’’. Možda želite da dodate Vaš komentar ?

Ostavite komentar