Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube

Novi rezim parkiranja u Vranju

Objavljeno u Društvo

Objavljeno October 26, 2021 Nema komentara

Od ponedeljka 1. novembra, u nasem gradu je uvedena ekstra zona za parkiranje sa vremenskim ogranicenjem na maksimalnih 120 minuta a u nekim ulicama je doslo I do promene zona.

Cena započetog sata biće nepromenjena.Ona iznosi 40 dinara, odnosno 50 dinara u drugom satu, a uplata se će se obavljati slanjem SMS poruke na 9174. Ulice koje će se nalaziti u “ekstra” zoni Kralja Stefana Prvovenčanog, Dr Dimitrija Jovčića, Beogradska, Ive Lole Ribara i Heroja sa Košara.Ulice u prvoj (crvenoj) zoni od 1. novembra biće Lenjinova (krak), Dunavska, Partizanska, Kneza Miloša, Kralja Milana, Narodnog heroja, Vule Antića, Dositejeva, Matije Gupca, Svetozara Markovića, Cara Dušana i Bore Stankovića (od kružnog toka do mosta).Ulice u drugoj (žutoj) zoni biće Jovana Hadživasiljevića, Garaža Tekija, Kolubarska, Oca Justina Popovića, Branislava Nušića, Sime Pogačarevića, Ivana Cankara, Zmaj Jove, Hajduk Veljkova, Proleterskih brigada i Bore Stankovića (od mosta do restorana A2).

“Parkiranje se može platiti slanjem SMS poruke na 9171, 9170, 9172, 9173 i na 9174 u zavisnosti u kojoj zoni je vozilo parkirano, kao i putem parking karata koje se mogu kupiti u prodajnim objektima koji imaju vidno istaknuto obaveštenje o prodaji”, navode iz PArking servisa.Za sve dodatne informacije građani mogu da se informišu na blagajni JKP Parking servis Vranje ili pozivom na broj 017/420-200.

 

Nema komentara

Trenutno nema komentara u vezi Novi rezim parkiranja u Vranju. Možda želite da dodate Vaš komentar ?

Ostavite komentar